1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Mansur Yavaş'ı Böyle Övmüştü: Şimdi Ne 'Vasatlığı' Kaldı, Ne 'Vizyonsuzluğu...'
Mansur Yavaş'ı Böyle Övmüştü: Şimdi Ne 'Vasatlığı' Kaldı, Ne 'Vizyonsuzluğu...'

Mansur Yavaş'ı Böyle Övmüştü: Şimdi Ne 'Vasatlığı' Kaldı, Ne 'Vizyonsuzluğu...'

İYİ Parti Yerel Seçimler'de Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanlığı için Cengiz Topel Yıldırım’ı aday gösterdi.

A+A-

 Erzurum Güncel- İYİ Parti'nin sosyal medyada "Neredeyse 30 yıldır Ankara’mızda hüküm süren vizyonsuzluğu ve vasatlığı değiştirmeye…" diye not düştüğü paylaşımı sonrası, Akşener'in ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında geçmişte sarfettiği övgü dolu sözler sosyal medyada viral oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul için Buğra Kavuncu'yu, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanlığı’na Cengiz Topel Yıldırım’ı aday gösterdiklerini duyurdu.

Topel'in duyurusu İYİ Parti’nin X hesabında ”Neredeyse 30 yıldır Ankara’mızda hüküm süren vizyonsuzluğu ve vasatlığı değiştirmeye…” ifadeleriyle paylaşıldı. Paylaşım sonrası Akşener'in seçimlerden önce ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında söylediği ”Çalmıyorsun. Kayırmıyorsun. Cebe atmıyorsun. Birilerini zengin etmiyorsun.” sözleri yeniden gündem oldu.

resim-2024-01-25-113742980.png
İYİ Parti'nin X (Twitter) hesabından yapılan söz konusu paylaşım

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı olan Cengiz Topel Yıldırım, İYİ Parti’nin sosyal medya hesabında paylaşılarak, şu ifadelere yer verildi:

”Karşınızda;

Neredeyse 30 yıldır Ankara’mızda hüküm süren vizyonsuzluğu ve vasatlığı değiştirmeye,

Başkentimizi İYİ Belediyecilik anlayışımızla layık olduğu gibi yönetmeye gelen,

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cengiz Topel Yıldırım!”

Söz konusu paylaşım üzerine geçen sene Nisan ayında Ankara’da; Genel Başkan Meral Akşener‘in, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte katıldığı İstasyon Caddesi Alternatif Bulvarı ve Altyapı Projesi Açılışı ile Etimesgut-Sincan Projeleri Tanıtım Töreni’nde söylediği sözler yeniden gündem oldu.

Akşener, yaptığı konuşmada şunları söylemişti:

”20 yıldır her gelen bakanın, her gelen hükümetin, her gelen milletvekilinin söz verip yerine getirmediği, bu hizmeti yapmak bana nasip oldu dedi. Hep hayırlar sana nasip oluyor başkanım. Niye? Çalmıyorsun. Kayırmıyorsun. Cebe atmıyorsun. Birilerini zengin etmiyorsun. Demek ki neymiş; harama el uzatmadığın zaman, vergileri hayra kullandığın zaman, yandaş kayırmadığın zaman; yapılamayan hizmetler hem de son derece uygun paralarla yapılabiliyormuş.”

HalkTV

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.