1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Meclis'te Man Adası gerginliği! Birbirlerinin üzerine yürüdüler
Meclis'te Man Adası gerginliği! Birbirlerinin üzerine yürüdüler

Meclis'te Man Adası gerginliği! Birbirlerinin üzerine yürüdüler

Meclis'te AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz ile HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan arasındaki sözlü atışma, gerginliğe neden oldu. Milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü.

A+A-

Erzurum Güncel- TBMM Genel Kurulu'ndan bütçe görüşmeleri sırasında gerginlik yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz ile HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan arasında sözlü atışma yaşandı.

DHA'nın haberine göre, Meclis Genel Kurulu'nda Maliye Bakanlığı bütçesi üzerine konuşan HDP İstanbul milletvekili Garo Paylan, Man Adası iddialarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Paylan, "Bu ülkede bu ahlaksızlıkla, bu vergi ahlaksızlıklarıyla yürüyemeyiz arkadaşlar." ifadelerini kullandı. Paylan'ın bu sözlerine AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz kürsüye çıkarak " Mecliste ahlak dersi alacağımız son kişi siz olabilirsiniz, olamazsınız; onu da özellikle belirtmek istiyorum. Son kişi bile değilsin sen bu Parlamentoda" diye karşılık verdi.

VEKİLLER BİRBİRLERİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ, OTURUMA ARA VERİLDİ

Bunun üzerine Garo Paylan İlknur İnceöz'e "Ahlaksızlık yapma!" deyince AK Partili milletvekilleri Paylan'ın sözlerine tepki gösterdi. Milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü. Tartışmanın büyümesi üzerine oturuma ara verildi. Araya giren milletvekilleri tartışmanın büyümesini önledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.