1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. ''Meedo, Şeyma Subaşı'nın suratına tükürdü, Acun resti çekti''!
''Meedo, Şeyma Subaşı'nın suratına tükürdü, Acun resti çekti''!

''Meedo, Şeyma Subaşı'nın suratına tükürdü, Acun resti çekti''!

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Mohammed Alsaloussi ile evlenen Şeyma Subaşı'nın eşinden şiddet gördüğü hatta Subaşı'nın eski eşi Acun Ilıcalı'nın eski eşine "Boşan, ben arkandayım" dediği iddia edildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile görkemli bir düğünle bir süre önce dünya evine giren Şeyma Subaşı'nın Meedo'dan şiddet gördüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü.

 

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt Mohammed Alsaloussi ile Şeyma Subaşı'nın boşanma kararı aldıklarına dair iddialarla ilgili ayrıntıları yazdı. Cankurt ayrıca gündeme bomba gibi düşen bir şiddet iddiasında bulundu.

"Meedo, Şeyma'ya psikolojik şiddet uyguluyormuş; yüzüne tükürmekten tutun da ağza alınmayacak sıfatlar takmaya kadar yapmadığını bırakmıyormuş" diyen Cankurt, "Şeyma da haklı olarak boşanmak için işlemlere başlamış. Bu süreçte çok yıpranan Şeyma'ya en büyük desteği eski eşi Acun Ilıcalı'nın verdiğini öğrendim." dedi.

Cankurt ayrıca Acun Ilıcalı'nın 14 ay evli kaldığı kızı Melissa'nın annesi Şeyma Subaşı'ya "Boşan, ben arkandayım" diyerek hem maddi hem de manevi destek vereceğini söylediğini öne sürdü.

 

Bülent Cankurt'un Sabah gazetesindeki yazısının tamamı için...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.