1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Mehmet Aslantuğ'dan Erzurum paylaşımı
Mehmet Aslantuğ'dan Erzurum paylaşımı

Mehmet Aslantuğ'dan Erzurum paylaşımı

Mehmet Aslantuğ, Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamak üzere Erzurum’a gelen Genel Başkan Meral Akşener’e eşlik etti. Aslantuğ’un Erzurum ile ilgili sosyal medya paylaşımı yoğun ilgi gördü.

A+A-

Erzurum Güncel- Eski oyuncu ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Mehmet Aslantuğ, Erzurum’u ziyaret etti. Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamak üzere Erzurum’a gelen Genel Başkan Meral Akşener’e eşlik eden Aslantuğ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Erzurum’a övgüler yağdırdı. Mehmet Aslantuğ’un babası Fahrettin Aslantuğ’un aslen Erzurumlu olduğu biliniyor.  “Baba ocağı, ata toprağı büyük Erzurum” diyerek Dadaşlara seslenen Aslantuğ, ilde hem vatandaşlarla buluştu, hem de tarihi yerleri gezdi. İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar ise Aslantuğ’un paylaşımına, “Hoş geldiniz, şeref verdiniz” yanıtını verdi.

Aslantuğ paylaşımında, “Baba ocağı, ata toprağı büyük Erzurum! Mertliğin, yiğitliğin ve samimiyetin vücut bulduğu, ulu bir güzelliğe sahip şehrimizde hemşerilerimizle buluştuk!  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ’le Dadaşlarımıza kavuştuk! Erzurum İYİ olacak” ifadelerine yer verdi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.