1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Mehmet Sabri Seven son yolculuğuna uğurlandı
Mehmet Sabri Seven son yolculuğuna uğurlandı

Mehmet Sabri Seven son yolculuğuna uğurlandı

Bir süredir yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek dün hayatını kaybeden Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı eski Başkanı, Erzurumlu iş insanı Mehmet Sabri Seven dün Karacaahmet Şakirin Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Bir süredir yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek dün hayatını kaybeden Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı eski Başkanı, Erzurumlu iş insanı Mehmet Sabri Seven bugün Karacaahmet Şakirin Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı.

Şeyma TAHİR/Pusula

Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı eski Başkanı, Erzurumlu iş insanı Mehmet Sabri Seven yaşamını yitirdi. Bir süredir yakalandığı hastalıkla mücadele eden Seven’in vefatı hemşerilerini yasa boğdu.

Seven’in cenazesi bugün öğlen namazına müteakip kılınan namazın ardından Karacaahmet Şakirin Camii’nden kaldırıldı. Samandıra Merkez Mezarlığına defnedilecek olan iş insanı Mehmet Sabri Seven’in cenazesine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Uğur Dündar, Mustafa Ilıcalı, Lütfü Yücelik, Selçuk Bozhalil, Ender Ilıdağ, Eyüp Gözgeç, Fuat Kulaçoğlu, Adnan Taş, Furkan Taş, Arif Birdal ve yakınları katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.