1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Merhaba özgürlük!
Merhaba özgürlük!

Merhaba özgürlük!

Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı ve Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ile İbrahim Akın, İskender Alın, Ahmet Ateş, Ümit Karan, Korcan Çelikay, Abdurrahman Yakut Metris Cezaevi'nden tahliye edildi.

A+A-

Erzurum Güncel-

''Futbolda şike'' davasında, özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 8 kişinin tahliyesine ilişkin kararının ardından, tahliye kararı verilen isimler Metris Cezaevi'nden ayrıldılar.

Mahkemenin tahliyelerine hükmettiği Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı ve Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Diyarbakırspor eski Başkanı Abdurrahman Yakut, Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş, sözleşmesi fesh edilen Eskişehirspor Sportif Direktörü ümit Karan, futbolcular İbrahim Akın, İskender Alın ve Korcan çelikay cezaevinden çıktı.

 Galeri için tıklayınız...

 Video 1 için tıklayınız...

 Video 2 için tıklayınız...

 Video 3 için tıklayınız...

Beşiktaşlı taraftarlar uzun süre Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş lehine tezahüratta bulundu

İLK çIKAN KORCAN çELİKAY OLDU
Tahliye kararı verilen 8 kişi saat 21.00'e gelirken tek tek cezaevinden çıkmaya başladı. İlk çıkan isim kaleci Korcan çelikay oldu... Tayfur Havutçu; eşi ve yakınlarıyla birlikte cezaevinden ayrıldı.

Taraftarlar Havutçu'yu gördükleri anda tezahüratlarını artırdı; Beşiktaş Teknik Direktörü de taraftarların sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık verdi.

Serdal Adalı, diğer isimlerden farklı bir kapıdan çıkış yaptı. Adalı cezaevi çıkışında Tayfur Havutçu'nun yanına giderek kısa bir süre görüştü.

NESLİHAN HAVUTçU GöZYAŞLARINI TUTAMADI
Bu arada tahliyesi yapılan kişilerle onları cezaevi içine girip bekleyen yakınları arasında duygusal anların yaşandığı, tahliye edilenlerle yakınlarının birbirlerine sarılarak uzun süre hasret giderdikleri, gözyaşlarını tutamadıkları öğrenildi.

Neslihan Havutçu'nun, eşi Tayfur Havutçu'yu gördüğü anda hıçkırıklara boğulduğu gözlendi.

ADALI: BENİ BöYLE GöRMESİNLER
Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş; Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle cezaevinden ayrılmakta zorlandılar.

Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı "Beni bu halde görmelerini istemiyorum" diyerek eşi ve çocuklarının çıkışa gelme isteklerini kabul etmedi. Adalı'yı karşılaşmak için sadece dayısı geldi.

Tahliyelerin ardından otoparkta araçlara bindirilen bu isimler, taraftarların araçların önünü kesmesi nedeniyle uzun süre cezaevi önünde kaldılar.
 

çIKAR çIKMAZ KEBAPçIYA
Havutçu, içinde bulunduğu aracın üstündeki açık bölümden dışarıya çıkarak taraftarları selamladı. Havutçu'ya taraftarlar kaşkol da hediye etti.

çocukları tarafından karşılanan Abdurrahman Yakut ise çıkar çıkmaz "Canım kebap istiyor" diyerek kebap yemeye gitti.

RüŞTü VE TORAMAN DA GELDİ
Aracını cezaevi otoparkına çekemeyen kaleci Rüştü Reçber ise ezilme tehlikesi yaşadı. Cezaevinden yürüyerek çıkan Rüştü bir anda taraftarların arasında kalırken, aracına gitmekte zorlandı.

Beşiktaşlı taraftarlar kaleci Korcan çelikay ile ümit Karan'a tepki gösterdiler. Metris'e Beşiktaş bayrağı asan taraftarlar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine de bağırdı.

Bu arada Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman yaptığı açıklamada ''çok mutluyuz. Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş tekrar aramıza katıldılar. İnşallah camiamıza hayırlı olur. Bizim için çok güzel'' dedi.

HAVUTçU: SONRA KONUŞACAĞIM
''Futbolda şike'' davasında, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin tahliyelerine karar verdiği 8 ismin tahliyeleri sırasında Metris Cezaevi'nde duygusal anlar yaşandı.

Başta Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Serdal Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu diğer tahliyesi gerçekleşenlerin, aynı davada tutuklulukları devam eden isimlerle vedalaştıkları öğrenildi. Tahliye edilenlerin kendilerini uğurlayan cezaevinde kalanlara bir an önce tahliye edilmeleri dileğinde bulundukları ifade edildi.

Tahliye kararlarının ardından en büyük mutluluğu Beşiktaş camiası yaşadı. Beşiktaşlı yöneticiler Metin Keçeli, Ahmet Akpınar, Doğan Küçükemre, Hakan Aksoy, futbolcular İbrahim Toraman ve Rüştü Reçber cezaevinden çıkan Adalı, Tayfur ve Havutçu'yu yalnız bırakmadılar.

Beşiktaşlı yöneticilerin de tahliyelerle birlikte mutlu oldukları gözlendi.

çıkışta konuşmayan Tayfur Havutçu, önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.