1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Metin Uca'ya Veda...Cenazede Gerginlik!
Metin Uca'ya Veda...Cenazede Gerginlik!

Metin Uca'ya Veda...Cenazede Gerginlik!

Metin Uca, Ankara Kocatepe Camii'nden son yolcuğuna uğurlanıyor. 62 yaşında hayatını kaybeden Uca’nın cenaze namazı sırasında gerginlik yaşandı. Tören sırasında iki kişi provokasyonda bulundu; vatandaşlar tepki gösterince alandan ayrıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Kocaeli'nde geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı hastanede entübe edilen sunucu ünlü sunucu Metin Uca, 62 yaşında hayatını kaybetti.

Vefat haberini Metin Uca'nın menajeri Kübra Kalem Baykara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla verdi ve sevenlerine acı haberi duyurdu.

Metin Uca gazetecilik, televizyon programcılığının yanı sıra hak savunuculuğu ile öne çıkan bir isimdi.

Uca, Ankara Kocatepe Camii'nden son yolcuğuna uğurlanıyor. Türk bayrağına sarılı tabutun üzerine Fenerbahçe forması koyulduğu görüldü.

NAMAZ SIRASINDA GERGİNLİK

Metin Uca için cenaze namazının kılındığı sırada bir grubun "Camiye getirilmeyi istemiyordu" diyerek bağırdığı duyuldu. Bunun üzerine cenazeye katılanlar tepki gösterdi. Namaz kılanların arkasından bir grubun ise yuhlamaları yine imamın araya girmesiyle son buldu.

Uca, Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.

YAKILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Metin Uca, daha önce konuk olduğu bir programda ölümden korkmadığını ve güzel öleceğini düşündüğünü belirterek vasiyetinden bahsetmişti.

Yakılmak istediğini söyleyen Uca’nın vasiyeti şöyle:

“Burası özgür bir ülke olsa yakılarak ölmek isteyenlere de saygı duyulurdu. Ama ne yazık ki böyle bir şansımız yok. Yakılarak ölmek ve küllerimin de İstanbul Boğazı’ndan serpilmesini istiyorum. Ne yazık ki böyle bir şansım yok. İki yüzlü cenaze törenlerini istemediğim için yakılarak ölmeyi çok istiyorum. Umarım dostlarım ve bu konuda bıraktığım vasiyet çerçevesinde bunu yaparlar. Tören istemiyorum çünkü. Hatırlanmak istemiyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum