1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MHP İl Başkanı Yurdagül şampiyonları ağırladı
MHP İl Başkanı Yurdagül şampiyonları ağırladı

MHP İl Başkanı Yurdagül şampiyonları ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Minikler Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonasında Erzurum’u ve temsil eden sporcuları ağırladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Minikler Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonasında Erzurum’u ve temsil eden sporcuları ağırladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Minikler Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonasında Erzurum’u ve temsil eden sporcuları makamında misafir etti. Genç sporcuları tebrik eden Yurdagül, “İstiklal Marşı'mızı okutmayı başararak bizleri gururlandıran sporcularımızı tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Yurdagül, “Bugün çok anlamlı bir gün yaşadık. 25 Ağustos - 3 Eylül Tarihleri arasında Yaklaşık 38 Ülkenin katılımı ile gerçekleşen Minikler Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonasında ilimizi ve Ülkemizi temsilen sporcularımızı il başkanlığımızda ağırladık. Kickboks Avrupa Şampiyonları Berat Önal, Enes Yanmaz, Furkan Akgün, Avrupa 3’üncüleri Arda Asıl Tahur Avrupa, M. Emin Alkan ve Furkan Daşdemir ile başarılarını konuştuk. İstiklal Marşı'mızı okutmayı başararak bizleri gururlandıran sporcularımızı tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum. Ayrıca, 18 Kasım'da Portekiz’de yapılacak olan Büyükler Dünya Şampiyonasında Memleketimizin ve ülkemizin gururu, son dünya ve Avrupa şampiyonumuz Cebrail Gençoğlu’da dünya şampiyonasına katılım sağlayacaktır. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Nesrin Demir/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.