1. HABERLER

  2. GENEL

  3. MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiriler
MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiriler

MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiriler

MHP lideri Devlet Bahçeli, Erzurum'da düzenlenen "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" mitinginde halka hitap etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Konuşmasında muhalefete ağır sözlerle yüklenen Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun, "İktidara geldiğimizde Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacağız" ifadesine, "Bu yetkiyi nereden alıyorsunuz, mahkeme misiniz, hakim misiniz?" diyerek tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince düzenlenen "2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı mitingi kapsamında Erzurum'daki İstasyon Meydanı'nda halka hitap etti. Bahçeli burada, Haziran 2023 seçimleri için  Cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu bir kez daha yineledi. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Elazığ'daki yaptığı açıklamalara da sert tepki gösteren Bahçeli, 'Demirtaş'ı serbest bırakacağız' diyen Kılıçdaroğlu'na "Ey Kılıçdaroğlu, bu yetkiyi nereden alıyorsunuz? Ceza evinde bulunan bir terör suçlusunu nasıl dışarıya çıkaracaksınız? Demirtaş, hain değil mi? Osman Kavala bir casus değil mi? HDP'ye bakanlık sözü veren kimlerdir? Zillet ittifakının başını çeken CHP bu ittifakın tam ortasında değil mi?" ifadeleriyle seslendi.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Çizilecek sınırımız yok, bölünecek milletimiz yok, paylaşılacak vatanımız yok, hainler boşuna heveslenmesin, susacak ezanımız, inecek bayrağımız yok. Çok çalışacağız hiçbir bahaneye sığınmadan geceyi gündüze katacağız. Türkiye'yi büyüteceğiz. Milli birlik ve dayanışmamızı daha da büyüteceğiz.

ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR!

Varsın birileri köhne Cumhurbaşkanı adaylarını arasın, bizim adayımız belli kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. İster Bıden'ı alsınlar yanlarına, ister Pelosi'yi verelim refaketlerine. Yetmedi FETÖ'den yardım dilensinler.

KILIÇDAROĞLU'NA ZOR SORULAR!

Ey Kılıçdaroğlu, bu yetkiyi nereden alıyorsunuz? Ceza evinde bulunan bir terör suçlusunu nasıl dışarıya çıkaracaksınız? Demirtaş, hain değil mi? Osman Kavala bir casus değil mi? HDP'ye bakanlık sözü veren kimlerdir? Zillet ittifakının başını çeken CHP bu ittifakın tam ortasında değil mi?

Kılıçdaroğlu açıklasın. İmralı canisinin serbest kalmasını diğer ittifak ortaklarıyla konuştu mu? Böyle bir gizli ajandaları var mı? Maalesef ve aleni şekilde görünüyor ki CHP yönetimi PKK ile sadece ittifak halinde değil, bu bölücü ve cani örgütün yedeği haline gelmiştir.

Sayın Kılıçdaroğlu, barışmayı planladığın kimdir? Kucaklaşmayı hayal ettiğin kimlerdir? Barışacağız mesajını PKK ile müzakere olarak mı görüyorsun? Kılıçdaroğlu afiş önünde paylaştığın fotoğraf vatan haini Demirtaş'a 'Seninleyim mesajıdır'. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge yoktur. Oldurmaya çalışanların hali perişandır.

BAHÇELİ'DEN 6'LI MASAYA SERT TEPKİ

Bu masa fitne masası, suç masası, kumar masası, cehalet masası, zillet masasıdır. Terörle mücadeleye hayır diyen bunlardır, İHA’ya, SİHA’ya karşı çıkan bunlardır. İktidarı ve siyasi ikbali gecenin zifiri karanlığında arayan Türkiye muhaliflerinin kalın maskesi 2023'te yırtılıp atılacaktır. Onların hükmü şafak sökene kadardır."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.