1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş cinayetiyle ilgili ilk açıklama!
MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş cinayetiyle ilgili ilk açıklama!

MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş cinayetiyle ilgili ilk açıklama!

MHP lideri Devlet Bahçeli'den Sinan Ateş cinayetiyle ilgili ilk açıklamaBahçeli, 'Şimdi konuşma sırası bizde' diyerek Sinan Ateş cinayeti hakkında yorumda bulundu. Bahçeli, menfur cinayetin içine deva arkadaşlarını çekmek isteyenlere eyvallah etmeyecekl!

A+A-

Erzurum Güncel- Sinan Ateş cinayetiyle ilgili olarak Bahçeli, "Menfur cinayetin içine dava arkadaşlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz" dedi. Kılıçdaroğlu'na da Ateş cinayeti üzerinden yüklenen Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu, yüreğin varsa, gözün kesiyorsa buraya gel. Tek bir evladımı al da senin ciğerinin kaç okka ettiğini göreyim" diye konuştu.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ AÇIKLAMASI

Menfur cinayetin içine tertemiz davamızı çekmek için kudurmuş gibi faaliyete giren kansızlara eyvallah etmeyeceğiz. Sabrın boyun eğmek değil, mücadele etmek olduğunu cümle aleme göstereceğiz. Tek başıma da kalsam davayı çiğnetmeyeceğim. Tek bir ülküdaşımı ezdirmeyeceğim. Sonu ölüm de olsa surda gedik açtırmayacağız. Karın ağrısı çekenlere bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapanlara tekrar haykırıyorum ki adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. MHP milletinde ve devletinde erimiş, bu uğurda her meşakkati göze almış bir kahramanlık mefkuresidir. Hunhar suikast huku buldu bu kanlı olay gerçekleşir gerçekleşmez sabırla beklemeye koyulduk. Adli ve idari soruşturma sürecinin yapılabilmesi için her gelişmeyi takibe başladık. Güpegündüz işlenmiş cinayet vardı. Bilmediğimiz göle girmeyeceğimiz herkesin malumu. Saldırıdan hemen sonra MHP'ye organize ve örgütlü saldırı ivme alarak hız kazandı. Bu zamanlarda dikkat, temkin ve uyanıklık şarttır. Düşman oklarını takip ettik, nihayetinde tehlikeyi sezdik, hücumu gördük. MHP ve Ülkü Ocakları ile en küçük bağı olması şöyle dursun, devamlı kurutmaya çalışan etki ajanları, içimizden devşirilmiş siyaset artıkları, komünistten bölücüsüne, HDP'den CHP'sine tüm şiddet odakları bizi cinayetle aynı karede göstermek gibi vahim günaha ortak oldular. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz, unutamaz, unutamayacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.