1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. MHP’de küskünleri barıştıracak
MHP’de küskünleri barıştıracak

MHP’de küskünleri barıştıracak

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı’nda atanan Adem Yurdagül basın mensupları ile bir araya geldi.

A+A-

Erzurum Güncel- Yurdagül,  “Kucaklayıcı bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Küsen, darılan, kırılan her bir ülküdaşımızı yeniden kucaklayacağız. Bir arada olmamız için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Manolya BULUT-PUSULA

MHP Erzurum İl Başkanlığı görevine atandıktan sonra ilk kez basın mensupları ile bir araya gelen Adem Yurdagül, partiden ayrılanlarla ilgili konuştu. Parti içerisinde birleştirici bir yönetim anlayışını benimseyeceğini söyleyen Yurdagül, “Geçmişte hizmet vermiş hiçbir tane ülküdaşımızı yalnız bırakmayacak şekilde bu mücadelenin içinde olacağız. Küsen, darılan, kırılan her bir ülküdaşımızı yeniden kucaklayacağız. Bir arada olmamız için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Taşın altına gövdemi koydum

Seçim hazırlıklarının başladığını kaydeden Yurdagül, “MHP olarak bizler önümüzdeki günlerde hızlı bir şekilde çalışma ortamı hazırlayıp, onun gayreti içinde olacağız. MHP geçmişten bugüne kadar 53 yıllık siyasi hayatı boyunca Erzurum’da da tohumlarını atmış, filizlendirmek, büyütmek, mücadele etmek anlamında hizmet vermiş ve bugün de bu hizmeti bizler aracılığı ile verecek. Bu şehir manevi kültürüyle, insanların duygusal yapısıyla soğuk bir memlekettir. Ama her zaman söylediğimiz gibi soğuk memleketin sıcak insanlarıyız. Bu şehirde yapılması gereken neyse, katma değer olarak neler katabilirsek, din, dil, ırk ayrımı yapmadan kimin siyasi görüşü ne olursa olsun bu şehre nasıl daha fazla bir şeyler yapabiliriz onun gayreti içerisinde olacağız. Siyasi arenada seçim zamanı herkes sahasında, kendi alanında mücadelesini verecektir, biz bunları saygı ve sevgi içerisinde yapmanın gayretindeyiz. Bu şehirde bizim duamız, umutlarımız var. Taşın altına elimi değil gövdemi koymak için bugün buradayım. Bizler bu mücadele içerisinde devletimizin bekası için, Türkiye Cumhuriyetinin geleceği için, vatanımız ve milletimiz noktasında çalışmalarımız ne gerekiyorsa layıkıyla yapma derdi içerisindeyiz. Bu yolda muzaffer olacağımıza inanıyoruz. Çalınmadık kapı bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Bunlar Türkiye düşman

Yurdagül, 6’lı masayla ilgili sorulan bir soruya ise “Bunlar Türkiye düşmanı, dış mihrakların kurduğu, büyükelçilerin eteklerinde dolananlar. Türkiye Cumhuriyeti vatan toprakları, bizim net çizgimizdir. Kim silah doğrultuyorsa vatan evlatları şehit oluyorsa, biz onların karşısında ilelebet olacağız. Ekrem İmamoğlu’na soru soruluyor. ‘Selahattin Demirtaş size haber gönderdi’ diye. ‘Selahattin Demirtaş Türkiye Cumhuriyetinde bir Cumhurbaşkanı olacak, o Cumhurbaşkanı da her kesime hitap edecek’ diyor. Ekrem İmamoğlu da cevap olarak, ‘Ben Selahattin Demirtaş’a teşekkür ediyorum, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, inşallah yakın zamanda ailesine, evlatlarına, yakınlarına kavuşmasını diliyorum’ diyor. Bunu söyleyen İstanbul Belediye Başkanı. Ben de sizlerin huzurunuzda diyorum ki, Selahattin Demirtaş azılı bir terörist, katildir. Ekrem İmamoğlu da onun yardakçısıdır” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum