1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. MHP'nin 24 Haziran milletvekilleri adayları belli oldu!
MHP'nin 24 Haziran milletvekilleri adayları belli oldu!

MHP'nin 24 Haziran milletvekilleri adayları belli oldu!

24 Haziran seçimlerine ilişkin Ankara'da flaş bir gelişme yaşandı. Son dakika habere göre, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) milletvekili adayları belli oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- 24 Haziran seçimlerine ilişkin Ankara'da flaş bir gelişme yaşandı. Son dakika habere göre, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) milletvekili adayları belli oldu. Çalışmalarını tamamlayan komisyon tarafından bin 815 adaydan 89'unun, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bağlantısı, kadına şiddet, dolandırıcılık gibi nedenlerden listeye alınmadığı öğrenildi.

Çalışmalarını tamamlayan aday komisyonu, 1815 adaydan 89'unu FETÖ, kadına şiddet, dolandırıcılık gibi nedenlerle listeye almadı.

'CUMHUR İTTİFAKI' İÇİN SOSYAL MEDYA ATAĞI

Öte yandan MHP'de, seçim çalışmaları kapsamında sosyal medyada, "Cumhur İttifakı Millet Aklı" adıyla hesaplar açıldı. Seçim tarihinin 24 Haziran olarak belirlenmesinin ardından teşkilatlar bazında seçim startı verilirken, MHP Genel Merkezi'nde de seçime hazırlık çalışmaları hızlandı.

Bu kapsamda sosyal medya ekibi tarafından seçim çalışmalarının ana sloganı "Cumhur İttifakı Millet Aklı" kullanıcı adıyla sosyal medya hesapları oluşturuldu. Facebook, Twitter ve Instagram'da açılan hesaplardan, Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile seçim çalışmalarına ilişkin paylaşımlarda bulunulacak.

 

Son seçim anketi sonucu MAK Danışmanlık'tan!Son seçim anketi sonucu MAK Danışmanlık'tan!

Ertuğrul Günay: İktidarın erken seçim kararı ayağına dolaşmış gibi görünüyorErtuğrul Günay: İktidarın erken seçim kararı ayağına dolaşmış gibi görünüyor

MHP milletvekilleri adayları belli oldu!MHP milletvekilleri adayları belli oldu!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.