1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Milli Piyango zengini Erzurumlu intihar etmişti!
Milli Piyango zengini Erzurumlu intihar etmişti!

Milli Piyango zengini Erzurumlu intihar etmişti!

Her sene yılbaşına girerken hayaller Milli Piyango çekilişine göre indekslenir... Evler, arabalar, yatlar, tatiller hayal edilir fakat büyük ikramiyeyi kazanan vatandaşların sonları bu paranın mutluluk getirmediğinin en büyük kanıtı!

A+A-

Erzurum Güncel- Uzun süredir işsiz olan 9 çocuk babası Erzurumlu Bayram, parasıyla ilk iş olarak kendisine peruk aldı, İstanbul'a yerleştikten sonra eşinden ayrıldı. Kendisini gece hayatına veren Ahmet Bayram, bir süre sonra gece kulübünde tanıştığı kadınla evlendi. 5 aylık hamile olduğu öne sürülen bu kadından da bir çocuk bekleyen Bayram, eski eşinin yaşadığı Pendik'teki eve gitti. Çok borcu olduğunu söyleyerek eski eşinden üzerine yaptırdığı gayrimenkullari satarak parasını vermesini isteyen Bayram olumsuz yanıt aldı. Saat 23.00 sıralarında banyoya giren Bayram'ın yaşamına son verdiği ortaya çıktı. Piyango talihlisi olduğunu açıkladıktan sonra tehditler aldığını öne süren Ahmet Bayram, "Ben bu memlekette kimseye haraç vermem. Ben garibanlığı çektim, eğer garibansa yardım ederim" demişti.

Erzurumlu Ahmet Bayram ile ilgili görsel sonucu

İŞTE O HİKAYENİN AYRINTILARI

Milli Piyango'nun 2005 yılındaki çekilişinde, biletine 5 milyon TL'lik ikramiye isabet eden 9 çocuk babası Ahmet Bayram dün akşam intihar etti. Bayram'ın intihar sebebinin kumar ve evlilik dışı ilişkisi olduğu iddia edildi.

Erzurumlu Ahmet Bayram'ın (43) hayatı 2005 yılbaşında çeyrek biletine büyük ikramiyenin isabet etmesiyle bir anda değişti. Uzun süredir işsiz olan 9 çocuk babası Bayram, hemen ailesiyle birlikte Ankara'ya giderek 5 milyon liralık ikramiyenin 4'te biri olan 1 milyon 250 bin TL'sini aldı. Parasıyla ilk iş olarak kendisine peruk alan Bayram, İstanbul'a yerleştikten sonra eşini de boşadı.

BANYODA KENDİNİ ASTI

Kendisini gece hayatına veren Ahmet Bayram, bir süre sonra gece kulübünde tanıştığı kadınla evlendi. 5 aylık hamile olduğu öne sürülen bu kadından da bir çocuk bekleyen Bayram, dün akşam saatlerinde eski eşinin yaşadığı Pendik'teki eve gitti. Çok borcu olduğunu söyleyerek eski eşinden üzerine yaptırdığı gayrimenkullari satarak parasını vermesini isteyen Bayram olumsuz yanıt aldı. Saat 23.00 sıralarında banyoya giren Bayram'dan uzun süre ses çıkmayınca büyük kızı kapıyı zorlayarak içeriye girdi. Babasının kalorifer borusuna asılı cesediyle karşılaşan genç kız çığlık çığlığa yardım istedi. Polisin eve gelmesinden sonra yapılan incelemenin ardından Bayram'ın cesedi Pendik Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

KUMAR VE GECE HAYATI

Ahmet Bayram'ın gece hayatı ve kumar düşkünlüğü olduğu ve bu yüzden de kısa sürede kendi üzerine kayıtlı olan gayrımenkullari tek tek sattığı öğrenildi. Parası bitince eski eşinin üzerine kayıtlı olan gayrımenkulleri satmak istediği bu yüzden de evde sık sık huzursuzluk olduğu iddia edildi. Bayram'ın bir komşusu yaptığı açıklamada, "Ahmet Bey mütevazi bir insandı. 9 çocuğu vardı. Milli Piyango'dan kazandığı paraları gayrimenkule yatırdı. Başka bir dostu vardı. Onunla sorunları olduğunu biliyoruz. İnsan iki taraflı olunca tabii ki huzursuz oluyor." şeklinde konuştu.

"TEHDİTLER ALIYORUM" DEMİŞTİ

Piyango talihlisi olduğunu açıkladıktan sonra tehditler aldığını öne süren Ahmet Bayram, 2005 Aralık'ında savcılığa başvurmuştu. Bayram başvurusu sonrası yaptığı açıklamada, "Ben bu memlekette kimseye haraç vermem. Ben garibanlığı çektim, eğer garibansa yardım ederim. Ama tehdit, haraç zoruyla ben babama bile para vermem. Evimi telefonla rahatsız ediyorlar. Cep telefonumla da beni tehdit ediyorlar. (Çocuğunu kaçırırız diyorlar). Ben bir çocuğumu o paraya değişmem ama kimseye de haraç vermem. Beni tehdit edenleri tanımak için gerekirse o parayı devlete veririm" demişti. Bayram'ın intiharıyla ilgili inceleme sürüyor. (Hürriyet)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum