1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Milli sporcu Damla Köse'den Başkan Sekmen'e ziyaret
Milli sporcu Damla Köse'den Başkan Sekmen'e ziyaret

Milli sporcu Damla Köse'den Başkan Sekmen'e ziyaret

Erzurum’umuzu gururlandıran, Avrupa Şampiyonu sporcu Damla Köse ve Milli Takım Antrenörü Mustafa Burak Çağlar ile birlikte, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ve Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez, Damla Köse ve Milli Takım Antrenörü Mustafa Burak Çağlar ile birlikt Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e ziyarette bulundu. 

 

Ziyarette, Damla Köse’nin ulusal ve uluslararası arenadaki başarılarını paylaşılırken, Erzurum’un spor şehri kimliğine değer katan çalışmalar üzerine de istişarelerde bulunuldu. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı da hazır bulundu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur “ Sporcularımıza ve antrenörlerimize her zaman destek olan, Erzurum sporuna katkılarıyla bizlere güç veren Başkanımız Mehmet Sekmen’e nazik ev sahipliği ve destekleri için teşekkür ediyoruz.  Başarılarıyla gurur duyuyor, Damla Köse ve Mustafa Burak Çağlar’a nice şampiyonluklar diliyoruz.
Spor Şehri Erzurum’da başarı, emek ve gurur devam ediyor” dedi.

 

Sibel Demirer

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.