1. HABERLER

  2. GENEL

  3. MİT Başkanı İbrahim Kalın: Güçlü, güvenli ve bağımsız Türkiye için çalışmaya devam
MİT Başkanı İbrahim Kalın: Güçlü, güvenli ve bağımsız Türkiye için çalışmaya devam

MİT Başkanı İbrahim Kalın: Güçlü, güvenli ve bağımsız Türkiye için çalışmaya devam

Fidan'dan boşalan Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Kalın atandı. Göreve atandıktan sonra sosyal medyadan ikinci paylaşımını yapan Kalın, "Güzel ülkem için durmak yok, yola devam. Güçlü, güvenli ve bağımsız Türkiye için çalışmaya devam" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2010'dan bu yana Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı olan Hakan Fidan'ı, Dışişleri Bakanı olarak atandı. Hakan Fidan'ın ardından MİT'in başına geçecek isim merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Twitter'dan yaptığı açıklamada İbrahim Kalın'ın MİT Başkanı olarak atandığını duyurdu. Açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." ifadelerine yer verildi.

 

İbrahim Kalın, MİT Başkanı olarak atanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kalın, "Güzel ülkem için durmak yok, yola devam…" dedi. Kalın bu açıklamasından bir saat sonra ise şu ifadeleri kullandı: "Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan'a şükranlarımı arz ediyorum. Yeni görevim dolayısıyla tebrik eden ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü, güvenli ve bağımsız Türkiye için çalışmaya devam."

MİT Başkanı İbrahim Kalın: Güçlü, güvenli ve bağımsız Türkiye için çalışmaya devam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.