1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile Savaş Cebeci kavgası kanlı bitti
MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile Savaş Cebeci kavgası kanlı bitti

MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile Savaş Cebeci kavgası kanlı bitti

Sosyal medyada atışan MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ve Fitness koçu Savaş Cebeci kavga etti. Savaş Cebeci kanlar içinde kaldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Bir süredir sosyal medyada atışan Kaan Kazgan ile Savaş Cebeci kavgası gündeme bomba gibi düştü. Ünlü vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, kavgaya tutuştu.

KAVGANIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ

6666

Savaş Cebeci, bir videosunda, "İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez" dedi. Bu videonun ardından ikili arasındaki ateş alevlendi.

"İSTEDİĞİN YERDE KAVGA EDEBİLİRİZ"

Screenshot_1

Bunun üzerine MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, Savaş Cebeci'ye meydan okudu ve yanına giderek kavga etti. Kaan Kazgan, Savaş Cebeci'yi bir anda yere alarak kavgaya tutuştu. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

"BELİNDE SİLAH OLAN ŞAHISLA TARTIŞTI"

Screenshot_2

Savaş Cebeci’nin, kavgadan önce belinde silah olan şahısla tartıştığı, küfürler yağdırdığı Kaan Kazgan’ı da alt taraftaki alana davet ettiği görülüyor.

"HADİ ARTIK, BAK BAŞLAYACAĞIM"

Screenshot_3

Kazgan’ın ise “Hadi artık, bak başlayacağım, sonra ‘söylemedi’ deme” diye uyardığı görülüyor.

"AYIRANI VURURUM"

Sosyal medyada gündem olan büyük kavgada seyircilerden birinin belinden silah çıkarıp “Ayıranı, vururum.” dediği görüldü.

Screenshot_1

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Screenshot_2

Kaan Kazgan, "Lisansımın askıya alınacağını düşünmüyorum. Karşılıklı kışkırtma vardı. Ben zaten giderken haber bile vermiştim. Zaten yurt dışında maç yapabilmek için amatör lisansa ihtiyaç duymuyorlar. Benim için bir problem yok." dedi.

SAVAŞ ÇELEBİ: "BENİ YENDİ"

Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavgasından sonra, Savaş Cebeci'den ilk video geldi. Savaş Cebeci, "Arkadaşlar Kaan Kazgan Tuzla’ya geldi. Maç yaptık, delikanlıca bir maç oldu. Beni yendi, helal olsun."

"BAKIN BUNLAR BAZILARININ KANLARI"

ewfew

Kaan Kazgan'dan Savaş Cebeci kavgasının ardından ilk açıklama: "Arkadaşlar şov bitti, bakın bunlar bazılarının kanları."

Screenshot_2

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.