1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. Muammer Hoca yine yaptı yapacağını!
Muammer Hoca yine yaptı yapacağını!

Muammer Hoca yine yaptı yapacağını!

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Muammer Hoca, yine üniversitesinin tanıtımını büyük katkıda bulundu. Bir çok genel medya ve yazar ETÜ'nün selamsız bandosunu gündeme taşıdı.

A+A-

Erzurum Güncel- Selamsız Bondusu Erzurum'da gerçek oldu. AK Parti Erzurum 6. Kongresine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İçin, öğrenime ara veren ve öğretim görevlileriyle birlikte yola dizilen Muammer Hocanın hayaleri yine boşa çıktı. Buna reğmen ETÜ Rektörü Muammer Hoca, büyük bir başarıya imza atmış oldu. Birçok ulusal gazete Muanmer Hocanın bu uygulamasını manşetine taşırken, bazı köşe yazarlarında köşelerinde yer verdi. 

İşte O haberlenden biri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Erzurum'a gideceğinin açıklanması üzerine Erzurum Teknik Üniversitesi yönetimi dersleri tatil etti. CHP Manisa milletvekili Mazlum Nurlu sert tepki gösterdi.

Nurlu şu açıklamaları yaptı:

öğrencilerin cep telefonlarına gönderilen mesajda “Değerli öğrenciler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yarın şehrimize gelecektir. Saat 11.00’de Rektörlük binası önünde yapılacak karşılama töreni için tüm öğrencilerimizi bekleriz” denilmiştir. 

Fakat gerek Cumhurbaşkanlığının gerekse valiliğin ve söz konusu üniversitenin internet sitelerinde Cumhurbaşkanının Erzurum Teknik Üniversitesini ziyaret edeceğine ilişkin herhangi bir duyuru görülmemektedir.

Durum böyle iken öğrencilerinin hangi amaçla çağrıldığı bilinmemektedir.

Belki üniversitenin önünden geçer diyerek öğrencileri kapıda toplayıp cumhurbaşkanının geçişi alkışlanacaksa, biz bunu sevgili Şener ŞEN’in “Selamsız Bandosu” filminden hatırlıyoruz.

Daha kurulalı sekiz yıl olan bir üniversitenin akademik ve bilimsel olarak kendini kanıtlamak için çaba göstermesi gerekirken, üniversite yönetimi işi gücü bırakmış Cumhurbaşkanına kendilerini gösterme derdine düşmüşlerdir.

Bu aymazlığa da maalesef öğrencilerini alet etmektedirler.

Bu yapılanlar siyasi bir faaliyet için Erzurum’a gelecek olan Cumhurbaşkanına yalakalıktan başka bir şey değildir. Bir üniversiteye yakışmamıştır.(FOTOĞRAF YURT GAZETESİ)

http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/erdogan-gelecek-diye-universite-dersleri-iptal-etti-h81796.html

MİLLEYET'İN ÜNLÜ YAZARI MELİH AŞIK'TA KÖŞESİNE TAŞIDI

SELAM

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün AKP il kongresine katılmak üzere Erzurum’a gelecekti.

Erzurum Teknik Üniversitesi yönetimi, öğrencilerin cep telefonlarına gönderdiği mesajda “Değerli öğrenciler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yarın şehrimize gelecektir. Saat 11.00’de Rektörlük binası önünde yapılacak karşılama töreni için tüm öğrencilerimizi bekleriz” dedi. Ancak programda üniversite ziyareti görünmüyordu.

Nitekim Cumhurbaşkanı üniversiteye uğramadan geldi ve döndü...

CHP Milletvekili Mazlum Nurlu: ”Selamsız Bandosu filmi Erzurum’da tekrarlandı” dedi.

http://www.milliyet.com.tr/yazarlar/melih-asik/koruma-altinda--2629104/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum