1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Müge Anlı'da akıl almaz kıskançlık!
Müge Anlı'da akıl almaz kıskançlık!

Müge Anlı'da akıl almaz kıskançlık!

Müge Anlı'nın yeni sezonunda akıl almaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. Bedriye Kılıç isimli kadının kaybolması sonucu ailesi kızlarını aramak için Müge Anlı'ya geldiler. Bedriye Kılıç'ın eşinin programa konu olan kıskançlık nedenleri ise pes dedirtti.

A+A-

Erzurum Güncel- Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran acılı bir anne ve baba, 35 yaşındaki 3 çocuk annesi kızları Bedriye Kılıç'ın Konya'da kaybolduğunu belirterek programa başvuruda bulundular. Müge Anlı, ortadan kaybolan Bedriye Kılıç'ın bir haberle ilgili röportaj verdiğini ve bu nedenle eşinin kıskançlık krizine girdiğini duyunca şoke oldu.

Bedriye Kılıç'ın sırf röportaj verdiği için kıskanılmasına sinirlenen Müge Anlı, şu ifadeleri kullandı:

"Hanımefendi orada kiraz topluyor. Yapılan haberi de izledim. Onda da hiçbir şey yok. Bir muhabir gidiyor, orada gayet güzel haberini yapıyor. Kocası bunun üzerine 'Orada niye görücüye çıktın?' diye kıskanıyor. Artık yani 'Yok devenin nalı!' diyeceğim. Kusura bakmayın bu kaba tabire ama artık o kadar da değil. Havalıymış. Nesi havalı bu kadının Allah aşkına? Ne olacak sanki? Bir de havalı olsun. Herkes mutlu olsun, neşeli olsun, konuşkan olsun."

KISKANÇ EŞE TEPKİ: "SEN KİMSİN Kİ?"

Anlı, Bedriye Kılıç'ın eşi Tayfun Bey'in krize neden girdiğini sordu. Tayfun Bey'den "Uyarmayalım mı?" cevabını alan ünlü gazeteci ise, "Uyarma artık. Sen kimsin ki? Uyarıcıbaşı mısın? Nesin? Sen kendini uyarsaydın. Kadını dövmüşsün, sövmüşsün. Ceza bile almışsın. Eğri oturalım, doğru konuşalım. Kıskanacak ne var? Ne yaptın, kadını neden kıskandın? Seninle röportaj yapmadılar diye kıskandın demek ki" diyerek tepki gösterdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.