1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Murat Akın'ın Yorumculuğu yıldızını parlattı
Murat Akın'ın Yorumculuğu yıldızını parlattı

Murat Akın'ın Yorumculuğu yıldızını parlattı

Erzurum’un ev sahipliğinde yapılan 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları’nda (Deaflympics) Curling branşında yapılan canlı yayınlarda yorumculuk yapan Murat Akın, oldukça başarılı oldu. Ekran başındaki sporseverler, Akın’ın yorumculuğunu beğendi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum'da 2-12 Mart tarihlerinde düzenlenen Türkiye ile birlikte 36 ülkeden 596 sporcu ve 408 teknik adam olmak üzere 1004 kişi katılımı ile gerçekleştirilen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları’da (Deaflympics)  yorumculuk yapan Murat Akın beğeni topladı. TRT Spor Yıldız’dan canlı olarak ekranlara gelen Curling Karşılaşmalarında yorumculuk yapan Murat Akın, oldukça beğenildi.

TRT spikerleri Necati Telli ve Murat Çimen’in anlattığı Deaflympics Curling Müsabakalarında yorumculuk yapan Türkiye Curling Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Murat Akın, spora olan hakimiyeti, bilgisi ve düzgün diksiyonu ile alkış aldı.

Aynı zamanda milli curlingçi

Curling yorumcusu Murat Akın, aynı zamanda Milli curlingçi. Masterler Milli takımı formasıyla Türkiye’yi İsveç, İsviçre ve Norveç gibi ülkelerde temsil eden Murat Akın, faal sporculuk hayatına da devam ediyor.

2021 UNIVERSIADE’da genel sekreter yardımcılığı yaptı

Türkiye Curling Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan Murat Akın, 2011 Dünya Üniversiteler Kış Spor Oyunları’nda Genel Sekreter Yardımcılığının yanı sıra Konaklamadan sorumlu direktör olarak görev yaptı. Akın, 2012 yılında yapılan Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası organizasyon komite başkanlığının yanı sıra, Mersin 2013 Akdeniz Oyunlarında Konaklama ve Yeme içme direktörlüğü yaptı.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.