1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Nazar değmesin!
Nazar değmesin!

Nazar değmesin!

Milli arada Boluspor maçına bilenen BB Erzurumspor'da moraller süper.

A+A-

Erzurum Güncel- Nurullah PALA'nın haberi / Dadaşların temsilcisinde Sportif Direktör Muzaffer Bilazer ile Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin samimi halleri dikkatlerden kaçmadı.

 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Beypiliç Boluspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

 

A Milli Futbol Takımızın FIFA 2022 Dünya Kupası Elemelerinde Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı maçlar nedeniyle lige verilen Milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Dadaşlar, yoğun tempoda çalışırken, antrenmanlarda Sportif Direktör Muzaffer Bilazer ile Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin samimi halleri gözlerden kaçmadı.

 

İkilinin samimi hallerini gören Mavi-beyazlı taraftarlar, “Maşallah, Allah nazardan saklasın. Bu birliktelik bizleri şampiyonluğa taşıyacak en önemli unsurdur” diye konuştu.

 

Düşman çatlattılar

 

Teknik Direktör Erkan Sözeri ile Sportif Direktör Muzaffer Bilazer’in arasından adeta su sızmazken, adeta düşman çatlattılar. Transferde kafa kafaya veren Sözeri ve Bilazer bu kez omuz omuza vererek şampiyonluk için kenetlendiler. Mavi-beyazlı futbolcular da Bilazer ve Sözeri’nin samimiyetini alkışladı.

 

Taraftarlar da  bu fotoğrafa “Gören Maşallah desin” yorumlarını yaptı.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.