1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ne de olsa Real
Ne de olsa Real

Ne de olsa Real

Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu en çok kazanan takım olma özelliğini sürdüren Real Madrid, Alman devi Bayern Münih’i mucize bir geri dönüşle 2-1 mağlup ederek, finale yükseldi. Milli yıldız Arda Güler maçta süre alamadı.

A+A-

Gazete Güncel- Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi ve bu kupayı en çok kazanan takım olma özelliğini elinde bulunduran Real Madrid 3 dakikada dönerek finale yürüdü. Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesinde Real Madrid, Bayern Münih’i konuk etti. Maçın 87. dakikası itibariyle 1-0 Bayern Münih maçı önde götürdü. Oyuna 81. dakikada giren Joselu 88. ve 90+1. dakikadaki golleriyle Real Madrid'i finale taşıdı. 68. dakikada Alphonso Davies’in attığı gol ise final için Bayern’e yetmedi. Mucize bir geri dönüşe imza atan  Real Madrid finalde Alman ekibi  Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Milli futbolcu Arda Güler, müsabakada Real Madrid adına süre alamadı.

Joselu maçın kaderi değiştirdi

Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonunda Real Madrid ve Bayern Münih karşı karşıya geldi. İlk mücadele Almanya'da 2-2 berabere sona ermişti.Rövanş maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi. 68. dakikada Alphonso Davies şık golüyle Bayern Münih'i öne geçirdi.

81. dakikada oyuna giren Joselu maçın kaderini değiştirdi. 88. ve 90+1. dakikalarda golleri bulan Joselu takımı Real Madrid'i finale taşıdı.

Real ve Dortmund Wembley’e

Şampiyonlar Ligi Finali 1 Haziran’da Londra'daki Wembley Stadyumu'nda oynanacak. Finalde Almanya temsilcisi  Borussia Dortmund ile  İspanyol devi Real Madrid karşılaşacak. B. Dortmund’da milli futbolcu Salih Özcan ile Türk asıllı oyuncu Emre Can  forma giyiyor. Nuri Şahin ise Yardımcı antrenör olarak Sarı-Siyahlılarda görev yapıyor. Arda Güler ise Real Madrid forması giyiyor.

Muhammet TARHAN/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.