1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Nuri Şahin'in dünyası başına yıkıldı!
Nuri Şahin'in dünyası başına yıkıldı!

Nuri Şahin'in dünyası başına yıkıldı!

Borussia Dortmund'da teknik direktör Edin Terzic'in yardımcılığını yapan Nuri Şahin için işler iyi gitmiyor. Antalyaspor'dan ayrılarak efsanesi olduğu kulübün yolunu tutan Nuri Şahin, kötü bir haber aldı. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Sezona Süper Lig ekibi Antalyaspor'un başında başlayan ve başarılı bir grafik çizen Nuri Şahin, efsanesi olduğu Alman ekibi Borussia Dortmund'dan gelen teklifi kabul ederek teknik direktör Edin Terzic'in yardımcılığı için Dortmund'a gitmişti. Yaşanan son gelişmelerin ardından Şahin, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

NURİ ŞAHİN'İN UMDUĞU GİBİ OLMADI

Sarı-siyahlılarda, yardımcılık görevinin başına geçmesinden sonra dikkatleri üstüne çeken ve Almanların methiyeler düzdüğü Nuri Şahin, umduğunu bulamadı. Borussia Dortmund, tarafından önümüzdeki sezon takımın başına geçme sözünü aldığı iddia edilen başarılı çalıştırıcı için işler planladığı gibi gitmedi. Alman basınında yer alan habere göre; Edin Terzic'in önümüzdeki sezonda takımın başındaki görevine devam edebileceği kaydedildi.

TÜRKİYE'YE DÖNEBİLİR

Borussia Dortmund'un Terzic'le göreve devam etmesi halinde Nuri Şahin'in Türkiye'ye dönebileceği haberin detaylarında yer aldı. Şahin'in önümüzdeki günlerde kulüp yönetimi ile bu konu hakkında bir görüşme gerçekleştirebileceği kaydedildi.

ANTALYASPOR RAKAMLARI

Teknik direktörlük kariyeri boyunca sadece Antalyaspor'da görev yapan Nuri Şahin, kırmızı-beyazlı ekibin başında tüm kulvarlarda 92 maça çıkmıştı. 36 yaşındaki çalıştırıcı, bu mücadelelerde 38 galibiyet, 23 beraberlik ve 31 mağlubiyet alarak 1.49 puan ortalaması yakalamayı başarmıştı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.