1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Nurullah Akçayır'a 'yılın en'i ödülü
Nurullah Akçayır'a 'yılın en'i ödülü

Nurullah Akçayır'a 'yılın en'i ödülü

Erzurumlu Türk Halk Müziği sanatçısı Nurullah Akçayır, ''Türkülerin Gözesi Aşık Veysel'den Mahzuni'ye Türkülerimiz'' ödülüne layık görüldü.

A+A-

Gazete Güncel-Kültür ve Turizm Bakanlığı, Dünya Sanatçıları Derneği ve Avrasya Aşıklar Derneğinin katkılarıyla Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde ödül töreni düzenlendi. Sanat ve sanatçıların toplumdaki öneminin vurguladığı törende bu yılın enlerine, "Türkülerin Gözesi Aşık Veysel'den Mahzuni'ye Türkülerimiz" ödülleri verildi.

Erzurum’un sevilen sanatçısı Nurullah Akçayır da ödüle layık görülen sanatçılar arasındaydı. Ödülleri, kendisi de ödül alan Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı takdim etti.

Nurullah AKçayır sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda; “Avrasya Aşıklar derneğine bu değerli ödülleri için çok teşekkür ediyorum. Ödülü Devlet tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’nın elinden almak ayrı bir onur” ifadelerine yer verdi. Akçayır’a sosyal medyadan beğeni ve yorum yağdı.

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Etlik Şehir Hastanesi Başhekimi Ferit Kulalı ve Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu da törene katılarak ödül alan isimler arasında yer aldı.

 

Melek Ahıskalı/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.