1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Nusret'in yeni arabası masaj yapıyor!
Nusret'in yeni arabası masaj yapıyor!

Nusret'in yeni arabası masaj yapıyor!

Geçtiğimiz haftalarda Cannes Film Festivali'nde en iyi blogger ödülünü alan sosyete kasabı Nusret Gökçe, kendisini yeni bir arabayla ödüllendirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Küçük yaşlardan itibaren yaptığı kasaplık mesleğini adeta bir şova dönüştürerek kısa sürede dünya çapında tanınan Nusret, geçtiğimiz aylarda  İstanbul Maçka'daki Park Hyatt oteli 50 milyon euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın almıştı. Son olarak Cannes'ta görülen Nusret, kendisine yeni bir araba aldı.

Küçük yaşlardan itibaren yaptığı kasaplık mesleğini adeta bir şova dönüştürerek kısa sürede dünya çapında tanınan Nusret, geçtiğimiz aylarda  İstanbul Maçka'daki Park Hyatt oteli 50 milyon euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın almıştı. Son olarak Cannes'ta görülen Nusret, kendisine yeni bir araba aldı.

1.8 milyon TL: Ünlü işletmecinin yeni arabasının değeri ise yaklaşık olarak 1.8 milyon TL. Nusret'in yeni aracının özelliklerinden en dikkat çekeni ise mesaj yapabiliyor olması.

Peki kısa sürede bu kadar çok kazanmayı başaran Nusret Gökçe kimdir?: Gökçe, 1983 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. Ailesinin maddi sebepleri nedeniyle Darıca Faik Şahenk Ortaokulu'nu 6. sınıfta bırakmak zorunda kaldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.