1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. O bir Erzurumlu: Selahattin Eyyubi'de parlayan yıldız!
O bir Erzurumlu: Selahattin Eyyubi'de parlayan yıldız!

O bir Erzurumlu: Selahattin Eyyubi'de parlayan yıldız!

Erzurumlu sanatçı Metehan Şahiner, TRT 1'de yayımlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisindeki rolüyle izleyenlerin beğenisini topluyor. Şahiner, canlandırdığı Komutan Lenard karakteri ile her bölümde seyirciden her hafta tam not almayı başarıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- TRT'nin etkileyici senaryosuyla öne çıkan dizisi "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi," seyircilerini her hafta tarihi bir yolculuğa davet ediyor.

Her bölümü merakla beklenen yapımın kadrosunda yer alan yetenekli oyuncular, izleyicileri unutulmaz karakterlerle tanıştırmaya devam ediyor.

Komutan Lenard karakterini canlandırıyor

Onlardan birisi de Erzurumlu başarılı oyuncu Metehan Şahiner oldu. Şahiner, oyuncu kadrosu ve senaryosuyla son günlerin dikkat çeken yapımı "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinde Komutan Lenard karakterine can veriyor. Başarılı oyunculuğu ve tarzıyla göz dolduran Metehan Şahiner, son yıllarda başarılı yapımlarda yer alırken en son yine TRT 1'de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile seyircinin karşısına çıkmıştı.

Bizans Tekfuru'nun oğlunu canlandırmıştı

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Anasanat Dalı Bölümü mezunu olan Şahiner, bugüne kadar birçok dizide rol aldı. Unutma Beni adlı dizide ilk oyunculuk deneyimini yaşayan başarılı oyuncu, sonrasında Deniz Yıldızı adlı dizide Fırat rolünde oynadı. Şahiner, aynı zamanda Esaretim Sensin, Beni Affet ve Exxen TV'de yayınlanan İlginç Bazı Olaylar adlı dizilerde de rol aldı. Son olarak TRT 1'de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile seyircilerin karşısına çıkan Şahiner,  Bizans Tekfuru'nun oğlu Yannis'i canlandırmıştı. Kaynak: Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum