1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. O kareye girdiler!
O kareye girdiler!

O kareye girdiler!

Başbakan Erdoğan, ameliyatının ardından ilk kez Ankara'ya geldi. Erdoğan'ı yerde coşku dolu kalabalık karşıladı.Karşılama sırasında Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ve Sağlık Bakanlığı Müşaviri Zafer Tarıkdaroğlu'nun başbakanın yakınında bulunmaları ise

A+A-

Erzurum Güncel-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, özel uçak "ANA" İstanbul'dan Ankara'ya gelişi sırasında havadaki uçaklardan kule aracılığı ile "geçmiş olsun" ve "hoş geldin" mesajları iletildi.

Geçirdiği ameliyat sonrasında dün bazı temaslarda bulunarak İstanbul'daki Başbakanlık Ofisi'nde çalışmalarına başlayan Başbakan Erdoğan, bugün İstanbul'dan Ankara'ya gelirken havada jestle karşılaştı.

Başbakan'a Coşku Dolu Karşılama
Foto galeri için tıklayın


Ankara'ya seyir halindeyken, seferdeki uçaklardan kontrol kulesi aracılığı ile Başbakan Erdoğan'a "geçmiş olsun" dileklerinin iletildiği öğrenildi.

İnişe geçilirken de kule görevlilerinin, ANA uçağının pilotu aracılığı ile Başbakan Erdoğan'a "hoş geldiniz" diyerek, geçmiş olsun dileklerini aktardıkları belirtildi.

SEVGİ GöSTERİLERİ TAVAN YAPTI

Erdoğan'ın gelişinden önce çok sayıda vatandaş Esenboğa Havalimanı Büyük Şeref Girişi'nin önünde toplandı. Vatandaşlar alkışlar ve sloganlarla Başbakan Erdoğan'ı karşıladı. Bu sırada, 'Nazar etme dünya ondan bir tane var' yazılı pankart açanların olduğu görüldü.

öte yandan Erdoğan'ın konvoyunun geçeceği güzergahta da çok sayıda taksici, araçlarıyla kilometrelerce kuyruk oluşturarak sevgi gösterilerinde bulundu. Başbakan ile eşi Emine Erdoğan da vatandaşların sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık verdi.

Başbakan Erdoğan'ın gelişi nedeniyle güzergahta ve havalimanında yoğun güvenlik önlemleri alındı.


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.