1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. O Paylaşımı yapanın Beykoz'da yaşayan Erzurumlu çıktı
O Paylaşımı yapanın Beykoz'da yaşayan Erzurumlu çıktı

O Paylaşımı yapanın Beykoz'da yaşayan Erzurumlu çıktı

Türkiye HDP eş eski Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş ile ilgili yapılan sosyal medya paylaşımına kilitlendi. Çirki paylaşımı yapanın Erzurumlu Vedat Yazcı olduğu iddia edilse de Yazcı iddiaları yalanladı.

A+A-

Erzurum Güncel- HDP'nin eski genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş hakkında ahlak dışı çirkin paylaşımlarda bulunan Erzurum nufusuna kayıtlı Vedat Yazıcı ve üvey amcası V.M gözaltına alınmıştı.. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de bu çirkin paylaşımları kınadı. Bu gelişmelerin ardından 'Başak Demirtaş kimdir?' sorusu da oldukça merak edilen konu başlıkları arasında yerini aldı. Twitter adresinden açıklama yapan Başak Demirtaş, 'Dünyanın her yerinden arayıp mesaj gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.' dedi.

Başak Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Başak Demirtaş'a karşı yapılan çirkin paylaşımlara gözaltı kararı...

Sosyal medyada Başak Demirtaş hakkındaki çirkin paylaşımlara tepki yağdı. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül; böyle bir paylaşımın asla kabul edilemeyeceğini gereğinin yapılacağını ifade etti. Nitekim kısa süre sonra da çirkin paylaşımı yapan Erzurum doğumlu Vedat Yazıcı gözaltına alındı. Diyarbakır şehrinde dünyaya gelen Başak Demirtaş, 41 yaşında. Biri 7 biri 11 yaşında olmak üzere iki de kız çocuğu var.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı da basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bir kısım basın yayın organları ile sosyal medya platformlarında, Selahattin Demirtaş ve eşi Başak Demirtaş aleyhine yapılan Twitter paylaşımına dair yer alan haberlere ilişkin olarak kamuoyunu aydınlatma zarureti hasıl olmuştur.

 

Söz konusu paylaşımlarda bulunan ve kimliği tespit edilen şahıs hakkında gözlatı kararı verilmiş olup, soruşturma aşamaları hassasiyetle takip edilmektedir.

KAYNAK: https://medyabar.com/haber/4827742/o-paylasimi-yapan-kisi-bakin-nereli-cikti

 

  •  
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum