1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. O soruşturmada yeni gelişme! Üniversiteli kız korumada...
O soruşturmada yeni gelişme! Üniversiteli kız korumada...

O soruşturmada yeni gelişme! Üniversiteli kız korumada...

Güzellik yarışması ve modellik için başvurdukları bir yapımcının tacizine uğradıkları iddiasıyla savcılığa başvuran iki üniversiteli kızın şikâyetine dair soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Tacize uğradığını iddia eden kızlardan E.S,  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak ek ifade verdi ve haberlerin çıkmasının ardından kendisine yönelik tehdit ve baskılar olduğunu söyledi. E.S’nin şikâyetçi olduğu F.D hakkında ‘yaklaşmama’ kararı verilirken E.S için çağrılı koruma kararı verildi. Soruşturma devam ediyor…

Üniversite öğrencileri E.S ve N.P geçtiğimiz hafta İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak güzellik yarışması organizatörü ve yapımcı F.D adlı kişinin kendilerini taciz ettiğini ve çektiği çıplak fotoğraflarıyla kendilerine şantaj yaptığın iddia etmişti. Şikayetçi olan kızlar F.D'nin bu suçlardan cezalandırılmasını istemişti.

MİLLİYET.COM.TR DUYURDU

Milliyet.com.tr’nin okuyucularına özel olarak duyurduğu süreç sonunda hakkında şikayetçi olunan yapımcının organize ettiği güzellik yarışmasının jürisindeki bazı ünlü isimler jüriden çekilmiş, BeşiktaşBelediyesi de sponsorluğunu geri çekmişti.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.