1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. O zamanda gazeteciye saldırmışlar
O zamanda gazeteciye saldırmışlar

O zamanda gazeteciye saldırmışlar

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nün 2010 yılında kent merkezindeki 20 ayrı yere saat '06.00'da eş zamanlı olarak yaptığı 'balyoz operasyonu'nda yakaladığı zanlılar, o günde gazeteciye saldırmıştı.

A+A-

Erzurum Güncel- "Biz PKK'mıyız da bizi çekiyorsunuz" diye basın mensuplarına saldıran şahıslar, İhlas Haber Ajansı muhabiri Ahmet Akbuğa'yı darp ettiği olayın, bir benzerinde 2010 yılında yakalandıklarınıda gerçekleştirdikleri belirlendi. Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nün kent merkezindeki 20 ayrı yere saat '06.00'da eş zamanlı olarak yaptığı 'Balyoz operasyonu'nda yakaladığı zanlırın, geçtiğimiz yıl kalp krizi sonucu yaşamını yitiren DHA Muhabiri Tefik Akan'a da saldırdıkları belirlendi. İŞTE 2010 YILINDAKİ OPERASYON Eski Erzurum Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur'un, yönetiminde gerçekleştirilen işte o operasyonun ayrıntıları...

Erzurum polisi uzun süredir teknik takip yaptığı bir suç örgütüne karşı operasyon düzenledi. İşte ayrıntılar..
Foto Galeri İçin Tıklayınız...

Add to: Mr. WongAdd to: WebnewsAdd to: IcioAdd to: OneviewAdd to: LinkarenaAdd to: Favoriten.de Add to: SeekxlAdd to: Kledy.de Add to: Social Bookmark Portal Add to: BoniTrust Add to: 40 Plus - Blog & Bookmark Add to: Bookmarks.cc Add to: Shop-Bookmarks.de Add to: Favit Add to: NewskickAdd to: NewsiderAdd to: Linksilo Add to: Readster Add to: FolkdAdd to: YiggAdd to: DiggAdd to: Del.icio.usAdd to: Facebook.comAdd to: RedditAdd to: JumptagsAdd to: SimpyAdd to: StumbleUponAdd to: SlashdotAdd to: NetscapeAdd to: FurlAdd to: YahooAdd to: SpurlAdd to: GoogleAdd to: BlinklistAdd to: BlogmarksAdd to: DiigoAdd to: TechnoratiAdd to: NewsvineAdd to: BlinkbitsAdd to: Ma.GnoliaAdd to: SmarkingAdd to: NetvouzSosyal ImlemeERZURUM Emniyet Müdürlüğü, sabah saatlerinde kent merkezindeki 20 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yaparak bir suç örgütünü çökertti. Operasyonda, çek- senet tahsilatı ve uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle 27 kişi gözaltına alındı.

özel Harekat Şube Müdürlüğünde toplanan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün saat 06.00 sıralarında önceden belirlenen ve arama izni çıkarılan 30 ayrı adrese hareket etti. Kar makseli özel Harekatçılar, uzun menzilli silahlarının yanı sıra operasyona balyoz da götürdü. Polis, açılmayan bazı kapıları çilingir aracılığı ile açarken, evlerin yanı sıra bazı işyeri ve otomobillerde de arama yaptı. Ev, işyeri ve apartmanların çevresini saran yaklaşık 400 polis, iki saat süren operasyonda çek- senet tahsilatı ve uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle 24 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

öte yandan, operasyon sırasında işe ve okula gitmek için evlerinden çıkanlar, apartman girişlerinde ve sokak başlarında kar maskeleli özel Harekatçıları görünce şaşırdı. Polisler, şaşkınlık içinde olanlara olağanüstü bir durum olmadığını belirtti.
MüDüR AçIKLADI
Emniyet Müdürü Yusuf çalkavur'dan alınan bilgiye göre, ekipler, bir süredir sürdürülen çalışma sonucu bu sabah erken saatlerde şehrin çeşitli semtlerinde eş zamanlı olarak ev ve iş yerlerine baskın düzenledi.

Cumhuriyet Savcılığının denetiminde yapılan baskınlarda, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, silahla yaralama, tehdit, iş yeri baskını ve kurşunlama, darp, cebir ve cinayet suçlarını işledikleri iddiasıyla 24 kişi yakalandı.

Zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Emniyet Müdürü çalkavur, öğlen saatlerine kadar süren operasyonda yaklaşık 400 polis amir ve memurunun görev aldığını, 30 noktada baskın yapıldığını bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.