1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Oğan: ‘Yeterli sayıya ulaştık’
Oğan: ‘Yeterli sayıya ulaştık’

Oğan: ‘Yeterli sayıya ulaştık’

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan," Şu an yeterli sayı mevcut. Yolda olan delegelerimiz de var. Dolayısıyla bu konuda şimdiden yeterli sayıya ulaştık diyebiliriz" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- MHP'nin 6. Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi Söğütözü'ndeki Anadolu Otel'de delegelerle biraraya gelen MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, kongreyle ilgili yaptığı konuşmada “Görüldüğü gibi kongre heyecanını bütün ülkücüler yaşıyor. Biraz önce havaalanı yanındaki Büyük Anadolu Otel'deydim. Bütün delegelerimiz oradaydı. Bütün delegelerimizde coşku var. Şimdi de buradayız. Burada da aynı şekilde coşku bütün delegelerimizi sarmış durumda. Allah'ın izniyle yarın ülkücülere yakışır, centilmenlik içinde olağan bir kongre yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kongre için yeterli sayıya ulaştıklarını belirten Oğan, "Şu an yeterli sayı mevcut. Yolda olan delegelerimiz de var. Dolayısıyla bu konuda şimdiden yeterli sayıya ulaştık diyebiliriz" şeklinde konuştu.

"BAŞBAKAN MERAL" SLOGANI GERİLİM YARATTI 10.15: Genel Başkan adaylarından Meral Akşener'in salona 'Başbakan Meral' sloganı ile girmesi gerilime neden oldu. AKŞENER VE KORAY AYDIN SLOGANLARLA GİRDİ Genel Başkan adaylarından Meral Akşener ve Koray Aydın, 10.10 sıralarında salona girdi. Akşener ve Aydın sloganlar eşliğinde karşılandı. SİNAN OĞAN'IN YANINDAKİ SÜRPRİZ İSİM 09.45: Genel Başkan adaylarından eski milletvekili Sinan Oğan da salona geldi. Oğan salona MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in kızı Çağrı Türkeş ile birlikte geldi. Kurultay salonuna ilk gelen Genel Başkan Adalı Ümit Özdağ oldu. 09.32'de gelen Özdağ ile birlikte Yusuf Halaçoğlu da salona giriş yaptı. MHP'de 1 Kasım seçimi sonrası harekete geçen muhalifler, 7 ay sonra olağanüstü kurultayı bugün topluyor. Ankara'da Büyük Anadolu Oteli'nde gerçekleştirilecek kurultayda, Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ önce güçlerini birleştirip tüzüğü değiştirmeye çalışacak. Kurultayda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kürsüye davet edilecek ancak Bahçeli dahil genel merkezden kimse kurultaya katılmayacak. Muhalifler iç tüzüğü değiştirebilirse ardından seçimli olağanüstü kurultay kararı alınacak.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.