1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Öğretmenlere alan değişikliği müjdesi
Öğretmenlere alan değişikliği müjdesi

Öğretmenlere alan değişikliği müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmenlerin sıkça gündeme getirdiği “Alan değişikliği” talebiyle ilgili müjdeyi verdi. Bakan Tekin, başvuruların 18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden alınarak atama işlemlerinin 26 Aralık 2023 tarihinde gerçek

A+A-

Erzurum Güncel- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağı müjdesini verdi. Buna göre başvurular 18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden alınarak atama işlemleri 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bakan Tekin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Öğretmenler Odası Buluşmaları”mızda sıkça dile getirilen bir konu da, öğretmenlerimizin “Alan değişikliği” talebiydi. İstişare kültürüyle şekillenen yönetim anlayışımızla çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin daha mutlu bir şekilde görevlerine devam etmelerini sağlamak için buradan bir müjde vermek istiyorum: Millî Eğitim Bakanlığı olarak öğretmenlerimizin “Alan değişikliği” için başvurularını 18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden kabul edip atama işlemlerini 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.