1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Okan Buruk'un işi zor!
Okan Buruk'un işi zor!

Okan Buruk'un işi zor!

Yaptığı yıldız transfer ile dünya basının gündemine oturan Galatasaray'da kadroya bir de Tottenham'dan Davinson Sanchez eklenince Okan Buruk'un stoper pozisyonunda tercih yapması zorlaştı.

A+A-

Erzurum Güncel- Kadrosunu yeni yıldızlarla güçlendiren Galatasaray'ın savunma hattında da rekabet üst düzeye çıktı. Sarı-kırmızılı takımda başarılı futbollarıyla Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı formayı tapularken Kaan Ayhan da aradan sıyrılabilmek için yoğun bir çaba harcıyordu.

Ancak kartlar yeniden dağıtılacak gibi görünüyor. Yönetim, teknik direktör Okan Buruk'un da onayı ile Şampiyonlar Ligi'ne liste bildirimi yapılacak son gün Davinson Sanchez'i de yıldızlar arasına dahil etti. 26 yaşındaki Kolombiyalı stoper, milli takımda olması nedeniyle henüz İstanbul'a gelmedi.

HERKESE SIRA GELECEK

Ancak takıma dahil olduğunda işler değişecek gibi... En önemlisi Davinson Sanchez'in değişmez gözüyle bakılan Nelsson-Abdülkerim ikilisinin tahtını sallaması bekleniyor. Tabii Kaan Ayhan da şans bulabilmek için aportta bekliyor. Sanchez'in gelişi ve savunmada yaşanacak çekişme en çok Buruk'u memnun etti.

Galatasaray hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Süper Lig'de mücadele edecek. Türkiye Kupası maçları da eklenecek. Kuşkusuz tüm isimlere ihtiyaç olacak ama defans hattında seçim yapmak Buruk'u oldukça zorlayacak gibi görünüyor.

Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.