1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Okmeydanı'nda polis müdahalesi
Okmeydanı'nda polis müdahalesi

Okmeydanı'nda polis müdahalesi

İstanbul Okmeydanı'nda polis ile bir grup arasında olaylar çıktı. Ağır yaralanan belediye işçisi Uğur Kurt hastane kaldırıldı.

A+A-

Erzurum Güncel-

OKMEYDANI'nda polis ile bir grup arasında olaylar çıktı. Polisin, bir gruba gaz bombası ile müdahale ettiği, bu esnada bir kişinin başından ağır yaralandığı öğrenildi. Yaralanan kişinin durumun ağır olduğu belirtiliyor.

BERKİN ELVAN VE SOMA İçİN

Gezi Parkı eylemleri sırasında başından vurulan 9 ay komada kaldıktan sonra geçtiğimiz mart ayında hayatını kaybeden 14 yaşındaki Berkin Elvan'ın başından vurulduğu noktada her perşembe günü anma yapılıyordu. 

Bugün de 10-15 kadar liseli genç tarafından yapılan anmaya polis gaz bombasıyla müdahale etti. Gaz bombaları atılması üzerine gençler ara sokaklara dağılırken polis de akrep tabir edilen zırhlı araçla takip etti. Bu esnada bir ara sokaktan atılan molotof kokteylinin isabet ettiği polis aracının alev alması üzerine polisler araçtan inerek ateş açtığı iddia edildi.

OLAY YERİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR İçİN TIKLAYIN

24503894.jpg

HASTANEYE KALDIRILDI

Olaylar Okmeydanı Cemevi yakınında meydana geldi ve o esnada cemevinde de bir cenaze vardı. Törene katılan kalabalıktan "Bir kişi vuruldu" sesleri yükseldi. Bu sırada başından yaralanan bir kişinin kanlar içinde cemevi avlusunda kanlar içinde yattığı görüldü. Yaralı kişi ambulansla hastaneye götürüldü.

KURŞUN POLİS SİLAHINDAN çIKTI İDDİASI

Kurt'un dayısı olduğunu söyleyen bir kişi, olaylar sırasında cemevinde cenaze töreni olduğunu, bu sırada göstericilerle polis arasında olayların yaşandığını, yeğenine isabet eden kurşunun da polislerin silahından çıktığını ileri sürdü.

 

OLAYLAR SüRüYOR

 

öte yandan bir kişinin ağır yaralanmasından sonra da göstericilerle polis arasındaki olaylar devam ediyor. Göstericiler polise molotof kokteyli ve taş atıyor, polis de gaz bombası ve TOMA'dan sıkılan su müdahale ediyor.

 

GöSTERİCİLER HABERCİLERE MüDAHALE ETTİ

 

öte yandan Beyoğlu Belediyesi'nde çalıştığı ve adının Uğur Kurt isimli kişinin ağır yaralandığı Okmeydanı Cemevi çevresindeki olaylar sırasında bazı göstericiler habercilere müdahale etti ve görüntülerini aldı.

 

"internethaber"
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.