1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Ortaç eski eşi Chloe Loughnan'ın "Takılarımı çaldı" iddialarına cevap verdi
Ortaç eski eşi Chloe Loughnan'ın "Takılarımı çaldı" iddialarına cevap verdi

Ortaç eski eşi Chloe Loughnan'ın "Takılarımı çaldı" iddialarına cevap verdi

Serdar Ortaç ile eski eşi Chloe Loughnan arasındaki tartışma bitmiyor. Chloe Loughnan'ın geçtiğimiz günlerde "Takılarımı çaldı" dediği Serdar Ortaç konuya ilişkin ilk kez konuştu.

A+A-

Erzurum Güncel- İrlandalı model Chloe Loughnan ile 2019 yılında boşanan Serdar Ortaç, nafaka süreciyle ilgili uzunca bir süre konuşuldu. Son dönemde sık sık canlı yayın açan Serdar Ortaç, Chloe Loughnan üzerinden kadınlara sert söylemlerde bulunmuştu.

Tüm yaşananların ardından konuşan model, Ortaç'ın kumar nedeniyle kendisine ait takıları sattığını şu sözlerle açıklamıştı: "Eski kocam kumarı benden daha çok sevdi. Oynamaması için her şeyi yaptım. Evlenmeden önce kumar oynamamasını söylemiştim. Bu yüzden riske girmemek için çocuk yapmadım. Kendimi evimde rahat hissetmedim ve güvenmedim. Serdar benim takılarımı satarak kumar oynuyordu. Bütün evlilikte kavgalar olur ama bizim kavgalarımız normal değildi. Evliliğin ilk günlerinde tartıştığımız ona cevap verirdim ama zamanla beni bastırdığı için cevap vermiyordum. Dışarıda bile tartıştığımız etrafımızdaki insanlar bize bakıyordu"

Önceki akşam konsere giderken aracında görüntülenen ünlü şarkıcı, Loughnan'ın "Takılarımı çaldı" iddiası ile ilgili Söylemezsem Olmaz'a "Hepsini duydum... Umurumda değil. Yemin ederim tek umurumda olan konser" şeklinde konuştu. Chloe ile yeniden görüşüp görüşmeyeceği sorulması üzerine Ortaç, "Allah korusun" dedi.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.