1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ozan Tufan resmen geri dönüyor...
Ozan Tufan resmen geri dönüyor...

Ozan Tufan resmen geri dönüyor...

Championship'te Hull City forması giyen Ozan Tufan için sürpriz bir gelişme yaşanıyor. 29 yaşındaki orta saha, yaz aylarında yeni takımına imza atmak için gün sayıyor. Ozan Tufan gelişmesinin detayları haberimizde...

A+A-

Gazete Güncel- Ozan Tufan, inişli çıkışlı bir grafik çizdiği Fenerbahçe'den ayrılarak 2022 yılında İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'ye imza atmıştı. Ada ekibinde ikinci sezonunu geçiren 29 yaşındaki orta saha, Premier Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor.

OZAN TUFAN YENİDEN PREMIER LİG'E DÖNÜYOR

Ozan Tufan, Premier Lig'e West Ham formasıyla yeniden merhaba diyecek. İngiliz basınında yer alan haberde; West Ham'ın, bu sezon Hull City formasıyla iyi bir çıkış yakalayan ve gösterdiği skor katkısıyla dikkat çeken milli orta sahayı yaz aylarında renklerine bağlayacağı ifade edildi. Daha önce Premier Lig'de Watford forması giyen başarılı orta sahanın, İngiltere'nin bir numaralı ligine West Ham formasıyla döneceği belirtildi.

"GOLCÜ ORTA SAHANIN TANIMI GİBİ"

Haberin detaylarında Ozan Tufan'ın ürettiği skor katkısına dikkat çekildi. Attığı gollerle takımını Premier Lig'e yükselme yolunda play-off potasında tutan milli futbolcu için, "Defansif anlamda dirençli ve iki yönlü oynayabiliyor. Merkezi bir oyuncu olmasına rağmen hücumdaki etkinliğiyle golcü orta sahanın tanımı gibi." yorumları yapıldı.

SEZON KARNESİ

Bu sezon Hull City formasıyla 37 maçta 2038 dakika sahada kalan Ozan Tufan, rakip fileleri 9 kez havalandırırken takım arkadaşlarına da 2 gol pası verdi.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.