1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Özge öğretmenin son mesajları yürek burktu! ‘Atandım, birazdan yola çıkacağız’
Özge öğretmenin son mesajları yürek burktu! ‘Atandım, birazdan yola çıkacağız’

Özge öğretmenin son mesajları yürek burktu! ‘Atandım, birazdan yola çıkacağız’

İlk görev yeri Erzurum’a giderken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 25 yaşındaki öğretmen Özge Kılıç başta ailesi, Milli Eğitim camiası olmak üzere tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

A+A-

Erzurum Güncel- Isparta’dan ilk görev yeri Erzurum’a giderken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 25 yaşındaki öğretmen Özge Kılıç başta ailesi, Milli Eğitim camiası olmak üzere tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Isparta’da gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlanan genç öğretmenin ismi atandığı okula verildi.

FURKAN NEHRİFURKAN NEHRİ

Özge öğretmenin son mesajları yürek burktu! ‘Atandım, birazdan yola çıkacağız’

Genç öğretmenin atandığını öğrendiğinde arkadaşı ile mutluluğunu paylaşıp, whatsapp'tan atanma belgesini göndererek, "Şoktayım kendimde değilim, birazdan yola çıkacağız" yazdığı ortaya çıktı.

Isparta'da yaşayan 25 yaşındaki Özge Kılıç, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan öğretmen atamalarında Erzurum'un Hınıs ilçesine bağlı Kongor Mahallesindeki okula okul öncesi öğretmeni olarak atandı. Babası Hüseyin Kılıç ve öğretmen ablası Gaye Yavuz ile birlikte ilk görev yerine gitmek için yola çıkan Kılıç'ın bulunduğu araç Hınıs ilçesinde kontrolden çıkıp takla attı. Kazada Özge Kılıç hayatını kaybetti, aracı kullanan babası ile ablası yaralandı.



Milli eğitim camiasını yasa boğan ölüm ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de sosyal medya hesabından genç öğretmen için başsağlığı mesajı yayınlamıştı. Kazadan yaralı kurtulan baba Hüseyin Kılıç ve abla Gaye Yavuz, Erzurum'da gördükleri tedavinin ardından taburcu oldu. Genç öğretmen gözyaşları arasında memleketi Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı.

Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum