1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Özyapar'a ÜST DÜZEY ZİYARET
Özyapar'a ÜST DÜZEY ZİYARET

Özyapar'a ÜST DÜZEY ZİYARET

Erzurum'un Türkiye'deki markası Özyapar Orman Ürünleri'ne ÜST DÜZEY ZİYARET

A+A-

Erzurum Güncel- Ekonomi Bakanlığı'nın sağladığı destekler ve gerçekleştirdiği faaliyetlere iliksin bilgilendirme programı kapsamında Erzurum a gelen Ekonomi Bakanlığı heyeti Doğu Anadolu İhracatçılar birliği organizasyonunda Erzurum'un köklü kuruluşlarından Özyapar Orman Ürünleri'ni ziyaret etti.

Ekonomi Bakanlığı'na bağlı üst düzey yöneticilerden  Erzurum'un köklü kuruluşlarından olan Özyapar'a tam not. Ekonomi Bakanlığı'na bağlı üst düzey yöneticiler çeşitli aktiviteler için geldikleri Erzurum'da ziyaret ettikleri Özyapar Orman'ı Ürünleri'ne   şehir ve ülke ekonomisine olan katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarık Sönmez,Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel MüdürlüğüGenel Müdür V. Ö. Volkan Ağar,Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sait Cordan, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB)yetkilileri ve bakanlık heyeti;  Özyapar Orman Ürünleri San.Tic.Ltd .Şti   Erzurum merkez yönetim binasında, Özyapar Orman Ürünler Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Mehmet Tan Özyapar'ı ziyaret ettiler. 

Erzurum'un ve bölgemizin ticari kalkınmasında ihracat payının ilerleme  yolunda olduğunu ifade eden heyet yetkilileri, ihracat payının ne kadar daha artırılabileceğini ve bakanlığın bu konuda nasıl destekler verebileceği konusunda fikir alışverişinde bulundular. Bakanlık yetkilileri ve beraberindeki heyet yetkilileri, M.Tan Özyapar'dan bilgiler alıp, ekonomiye olan katkılarından dolayı teşekkür ederken,   bakanlığın ihracat konusund, tüm yatırımlarda, Özyapar Orman Ürünleri'nin  yanında olduklarını  ifade ettiler.

Yönetim Kurulu Bşk. Yrd.sı Mehmet Tan Özyapar ise;bakanlık yetkililerine, bölgemize ve şehrimize gösterdikleri yakın ilgiden ve verdikleri önemden dolayı teşekkürlerini sunarak, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Özyapar’a İhracat Ziyareti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.