1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Palandöken Kartalları'ndan özel galibiyet
Palandöken Kartalları'ndan özel galibiyet

Palandöken Kartalları'ndan özel galibiyet

Rize İl Özel İdare maçı öncesi Teknik Patron Necdet Gümüşenek ile yollarını ayıran Palandöken Belediyespor, Antrenörler Sedi Akarsu ile Erhan Göktaş yönetiminde çıktığı 90 dakikada Rize İl Özel İdarespor’u Ahmet Çağlar’ın golü ile devirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Rize İl Özel İdare maçı öncesi Teknik Patron Necdet Gümüşenek ile yollarını ayıran Palandöken Belediyespor, Antrenörler Sedi Akarsu ile Erhan Göktaş yönetiminde çıktığı 90 dakikada Rize İl Özel İdarespor’u  Ahmet Çağlar’ın golü ile devirdi.

Nurullah PALA/PUSULA

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) 2023-2024 sezonunun ikinci haftasında evinde Rize İl Özel İdarespor’u 1-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüksek İrtifa Kamp Merkezi 4 Nolu Sahada oynanan maçı Ömer Nazıf Baytar yönetti.  Baytar’ın yardımcılıklarını Furkan Şekerci ve Erdoğan Çak yaptı.  Maçın 4. Hakemi ise Fevzi Kadir Üreyil üstlendi.

Ahmet Çağlar attı galibiyet geldi

Palandöken Belediyespor Başkanı Tuncay Eyüboğlu, TÜMSAD Başkanı Muharrem Baydan ile çok sayıda futbol adamıyla sporseverin izlediği 90 dakikada Palandöken Belediyespor, 78. Dakikada defans oyuncusu Ahmet Çağlar’ın attığı golle 1-0 galip geldi. Rize İl Özel İdarespor’u evine puansız gönderen Mavi-beyazlılar, ligdeki ilk galibiyetini de almış oldu.

Gazze’ye yapılan zulmü kınadılar

Her iki takım oyuncuları ve hakemler, “Gazze’ye yapılan zulmü kınıyoruz” pankartıyla sahaya çıkarken, İsrail’in Gazze’de katlettiği masun insanlar için saygı duruşunda bulundu.

Akarsu ve Göktaş’la yola devam

Bulancak mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Necdet Gümüşenek ile yollarını ayıran Palandöken Belediyespor, Antrenörler Sedi Akarsu ve Erhan Göktaş ile maça çıktı. Akarsu ve Göktaş yönetiminde gelen galibiyetin coşkusu yaşandı. Kırmızı kart cezalısı olduğu için dünkü 90 dakikada forma giyemeyen Abdulhamit Macit, müsabakanın sona ermesinin ardından sahaya inerek takım arkadaşlarını kutladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.