1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Palandöken süper duble
Palandöken süper duble

Palandöken süper duble

Teknik Patron İsa Atik Palandöken yönetimindeki Palandöken Belediyespor, Kelkit’ten sonra zirve adaylarından Trabzon Kireçhane’yi de Ahmet Çağlar, Fatih Varal ve Adullah Kaya’nın golleriyle 3-1 mağlup etti.

A+A-

Erzurum Güncel- TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2023-2024 sezonu ilk devresinin son haftasında Erzurum ekibi Palandöken Belediyespor, evinde Trabzon Kireçhanespor’u konuk etti.

Saat 13.00’da GSİM Yüksek İrtifa Kamp Merkezi 4Nolu Sahadaki mücadeleyi Erzincan Bölgesinden Nurhak İbili yönetirken, Artvin Bölgesinden Selenay Çakmak ve Ağrı Bölgesinden Ferdi Çelik yardımcılık yaptı. Müsabakanın 4.hakemliğini ise Erzincan Bölgesinden Berke Can Akarsu üstlendi.

Çağlar perdeyi açtı Vural devam ettirdi Kaya kapattı

Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyespor, ilk yarısı golsüz sonaeren maçın ikinci yarısında 1-0 geriye düşmesine rağmen peş peşe bulduğu gollerle müsabakayı 3-1 kazandı.

Çiçeği burnundan Teknik Direktör İsa Atik Palandöken yönetiminde önceki hafta Kelkit Gücü’nü mağlup eden Erzurum ekibi dün de Ahmet Çağlar, Fatih Vural ve Abdullah Kaya’nın golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Teknik heyet ve futbolcular galibiyetin coşkusunu yaşadı.

Bir maçı eksik olan Erzurum ekibi Palandöken Belediyespor, puanını 17 yaparken, Trabzon Kireçhane’nin ise 21 puanda kaldı.

Karşılaşmayı Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca ve İl Hakem Kurulu Başkanı Cihat Çelikdağ da izledi.

Erteleme maçı 10 Ocak’a alındı

Erzurum Palandöken Belediyespor ile Doğubayazıt FK arasında oynanması gereken ve fırtına nedeniyle 10. Dakikada tatil edilen 11. Hafta müsabakası 10 Ocak Çarşamba günü oynanacak. Daha önce müsabakanın 21 Şubat’ta oynanacağı açıklanmıştı. Ancak her iki kulübün ortak kararı ile TFF Amatör İşler Kurulu, müsabakanın 10 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 13.00’da oynanmasını kararlaştırdı.

Toplu Sonuçlar:

Palandöken Belediye-Kireçhane: 3-1

Arsin İdmanyurdu-Kelkit Gücü: 3-0

Bayburt Belediye-Rize İl Özel İdare: 1-1

Çayelispor-Arhavi 08 Spor: 6-1

Görelespor-Doğubayazıt FK: 1-1

Kars 36 Spor-Bulancakspor: 0-0

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.