1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Palandöken'de 'Yeşil Çevre Seferberliği'
Palandöken'de 'Yeşil Çevre Seferberliği'

Palandöken'de 'Yeşil Çevre Seferberliği'

Hemen her mahalleyi yeşil alansız bırakmayan Palandöken Belediyesi, ‘Yeşil Çevre Seferberliği’ kapsamında iki bahçeyi daha vatandaşla buluşturmaya hazırlanıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Hemen her mahalleyi yeşil alansız bırakmayan Palandöken Belediyesi, ‘Yeşil Çevre Seferberliği’ kapsamında iki bahçeyi daha vatandaşla buluşturmaya hazırlanıyor.

Şeyma TAHİR/Pusula

Palandöken Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Hemen her mahalleye onlarca oyun alanı ve bahçe inşaa edilirken Maksut Efendi ve Abdurrahman Gazi Mahallelerine de iki ayrı bahçe daha kazandırılacak.

Açılacak olan bahçeleri sosyal medya hesabından duyuran ve bütün Erzurumluları açılışa davet eden Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Palandöken’de Yeşil Çevre Seferberliğimiz devam ediyor. Maksut Efendi Mahallemizde ‘Güzel Bahçe’yi, Abdurrahman Gazi Mahallemizde ise ‘Şen Bahçe’yi hizmete açıyoruz. Katılımlarınızdan memnuniyet duyarız.”

Maksutefendi Mahallesinde gerçekleştirilecek olan Güzel Bahçe açılışı saat 14.30’da, Abdurrahman Gazi Mahallesinde gerçekleştirilecek olan Şen Bahçe açılışı ise saat 15.30’da gerçekleştirilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.