1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Palandöken'e Ruslar geliyor...
Palandöken'e Ruslar geliyor...

Palandöken'e Ruslar geliyor...

Geçen yıl havalimanındaki pist çalışması nedeniyle adeta felce uğrayan Palandöken Kayak Merkezi, bu sezon Rus pazarıyla rahat bir nefes alacak. Uluslararası acenteler, 90 gün boyunca haftada 4 uçak indireceği Erzurum'a binlerce Rus turist getirecek.

A+A-

Erzurum Güncel -Pandemi nedeniyle yurt dışı uçuşlarının sınırlı olması yaklaşan kayak tatilinde Palandöken Kayak Merkezi’ni liste başı yaptı. Krizi fırsata dönüştürmek isteyen turizmciler, uluslararası acentelerle yaptıkları görüşmeler sonunda Rus kayakçıları, Erzurum’a bağladı.

 

 

Palandöken Kayak Merkezi’ndeki otel işletmecilerinin girişimiyle kente gelen acente temsilcileri, Rus pazarına Erzurum seçeneğini sundu. CAT3-A sistemiyle 175 metreye kadar görüş mesafesinde bile iniş ve kalkışların sağlanabildiği havalimanı, kilometrelerce uzunluktaki kayak pistleri, kar kalitesi ve konaklama alternatiflerini ön plana çıkaran acenteler, şimdiden yoğun bir rezervasyon almaya başladı.

 

 

Aralık ayı sonu itibariyle 90 gün boyunca haftada 4 uçağı Erzurum’a indirecek olan acenteler, binlerce Rus kayakçıyı Palandöken Kayak Merkezine getirecek.

Erzurumajans

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.