1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Pensilvanya karıştı: Fetullah Gülen öldü iddiası
Pensilvanya karıştı: Fetullah Gülen öldü iddiası

Pensilvanya karıştı: Fetullah Gülen öldü iddiası

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in zehirlendiği ve çiftlikte kalan bir mollanın da intihar ettiği iddia edildi. Tele 1 Washington Temsilcisi Yılmaz Polat, Pensilvanya’da yaşananları anlattı.

A+A-

Erzurum Güncel- Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen’in dün gece saatlerinde zehirlendiği, örgütün Pensilvanya’daki çiftlikte bir mollasının da intihar ettiği öne sürüldü. Zehirlenme iddialarının hemen ardından ise, Gülen’in hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Söz konusu iddiaları değerlendiren Tele 1 Washington Temsilcisi Yılmaz Polat, ABD’deki durumu şu sözlerle özetledi:

“Haber buraya da geldi ve gerçekten buradaki Türkler arasında yoğun bir araştırma başladı. Beni de çok arayan oldu. Fetullah Gülen’in zehirlendiğine, öldüğüne ilişkin haberler burada da yankılandı. Ben şu ana kadar Fetullah Gülen’in yaşadığı Pensilvanya’daki çiftlikten henüz bir habere ulaşamadım. Oradan bu yönde bir bilgi çıkmadı. Doğrulamıyorlar ama yalanlamıyorlar da.

Daha önce de bazı haberle çıktı, Gülen gömülürse gömüleceği mezarının belli olduğuna kadar. Yaşadığı çiftliğin içerisinde bir yer olabilir mi? Olabilir. Belki çiftliğin içinde bir mezarlıkta defnedeceklerdir.

Pensilvanya sessizliğini koruyor ama önümüzdeki saatlerde bir açıklama yapacaklardır diye düşünüyorum.

Gülen’den sonrasının ne olacağı da gündeme gelecektir. Milyonlarca doları kimler paylaşacak, kimler yönetecek. Bunlar da önemli.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum