1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Pişkin İsveç'ten pes dedirten yalanlar:
Pişkin İsveç'ten pes dedirten yalanlar:

Pişkin İsveç'ten pes dedirten yalanlar:

Türkiye'nin NATO'ya üye olmasına karşı çıktığı İsveç'te terör örgütü YPG/PKK, başkent Stockholm'den sonra Göteborg'da da kara propaganda gösterisi yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel-  Terörle işbirliği deşifre olan ve hesap vermesi gereken İsveç, hiç sıkılmadan bir de Türkiye'ye yönelik yalan ve iftira furyası başlattı.

Terör örgütü YPG/PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafı ve terör örgütüne ait paçavraların başkent Stockholm'de projeksiyonla binalara yansıtılması rezaletinden birkaç gün sonra İsveç'in Göteborg şehrinin ana meydanı ve kültürel merkezi olan Götaplasten'de de bir yürüyüş organize edildi.

Ülkede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu (STK) görünümlü terör odakları, yürüyüşe katılımcı devşirebilmek için Türkiye ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a iftira atarak algı operasyonu yürüttü.

YALAN
TÜRKİYE, SURİYE'DE DEAŞ'A KATKIDA BULUNUYOR

GERÇEK
BATI DÜNYASININ DEAŞ OYUNUNU TÜRKİYE BOZDU

Türkiye Suriye'de giriştiği terörle mücadele harekâtları ile PKK/PYD/ YPG'nin yanı sıra DAEŞ terör örgütüne karşı büyük darbe vurdu. Bu sayede harekât bölgeleri DAEŞ varlığından arındırıldı. DEAŞ'la göğüs göğüse mücadele veren tek ordu olan TSK, 3 binden fazla DEAŞ'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Terör örgütü PKK/YPG ise "DEAŞ'la savaşıyoruz" diyerek Batı'nın desteğini almaya çalışıyor, ancak fiiliyatta DEAŞ ile işbirliği yapıyor.

ABD'nin gönderdiği silahların bir kısmı terör örgütü PKK tarafından terör örgütü DEAŞ'a satıldı. Yakalanan DEAŞ'lı teröristlerin elinde ABD tarafından PKK/YPG'ye verilen silahlar bulundu. Terör örgütü YPG/ PKK ile DEAŞ, petrol ticareti konusunda da ortaklık yapıyor. Öte yandan terör örgütü PKK/YPG, DEAŞ'lı teröristleri altın ve para karşılığı serbest bıraktı. Ankara ise her fırsatta terör örgütünün bir başka terör örgütü eliyle yok edilemeyeceğinin altını çiziyor.

SON DAKİKA | Pişkin İsveç’ten pes dedirten yalanlar: YPG/PKK’nın kuklalarından Türkiye aleyhine iftira furyası

YALAN

TÜRKİYE, MUHALIFLERİ TOPTAN SINIR DIŞI EDIYOR

GERÇEK

TÜRKİYE'DEN MUHALİFLER DEĞİL TERÖRİSTLER KAÇIYOR

Türkiye etnik ayrım yapmaksızın tüm sığınmacılara kapısını açıyor. Yasadışı yollarla ülkeye girmek isteyenler engelleniyor, suça bulaşanlar sınır dışı ediliyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkanı olduğu AK Parti içinde Kürt kökenli çok sayıda milletvekili mevcut. Başkan Erdoğan, "Biz Kürt kardeşlerimizle değil, terör örgütüyle mücadele ediyoruz" sözleriyle yaratılmaya çalışılan algıyı çürütüyor.

 

YALAN
YPG/PKK ÖZGÜRLÜK VE DEMOKRASIYİ TEMSİL EDIYOR

GERÇEK
KADIN VE ÇOCUKLARA KARŞI İNSANLIK SUÇU İŞLİYOR

Meşru seçimlerle Türk halkı tarafından seçilen Başkan Erdoğan "Dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebepler temelinde hiçbir ayrımcılık söz konusu olmaksızın herkes hukuk önünde eşittir" düşüncesini taşıdığını defalarca açıkladı. Terör örgütü ise kaçırdığı kadın ve çocuklara tecavüz ediyor, bu durumdan şikâyetçi olanlar örgüt tarafından cezalandırılıyor.

Kadın teröristler arasında "Biçirpînin (sapık) Abbas" olarak anılan terör örgütü elebaşlarından Duran Kalkan sıklıkla örgüte katılan küçük yaştaki çocuklara tecavüzü ile gündeme geliyor. Kalkan, kurulan sözde mahkemelerde tecavüze uğrayan kadınları konuşturmadan ajanlık, yalan söylemek ve kendisine iftira atmakla suçlu bulunmasını sağlayarak infaz ettiriyor.

YALAN
İSVEÇ, 'DEMOKRATIK GÜÇLERLE' ÇALIŞIYOR

GERÇEK
İSVEÇ, TERÖRİSTLERLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR

Terör örgütü sempatizanları bu sözlerle örgütün seçilmiş bir cumhurbaşkanı olan Erdoğan'a savaş açtığını da itiraf ediyor. Bu ifadelerle ortaya atılan "demokratik güç" oldukları iddiası da kendi içinde çürütülüyor. Erdoğan, Batılı ülkeleri sığınağı haline getiren FETÖ üyesi teröristlerin Türkiye'de gerçekleştirmek istediği 15 Temmuz kanlı darbe girişimine karşı milletiyle birlikte tarihin en büyük demokrasi zaferlerinden birine imza attı.

Demokratik güç olarak lanse edilmeye çalışılan terör örgütü PKK/YPG/PYD bulunduğu bölgelerde halka zulmediyor. Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehdit eden örgüt, çocukları kaçırarak örgüte eleman devşiriyor. Dağa kaçırılan çocuklarının geri verilmesi için 3 Eylül 2019'dan bu yana Diyarbakır'da HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan "Diyarbakır Anneleri" örgütün kirli yüzünü dünyaya haykırıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.