1. HABERLER

  2. EGE

  3. PTT'ye personel alımı başladı
PTT'ye personel alımı başladı

PTT'ye personel alımı başladı

PTT Personel alım ilanının üzerinden tam 10 ay geçti. Uzun süredir alım yapmayan PTT için KPSS'ye giren milyonlarca aday umut içinde alım ilanının yayınlanmasını beklemektedirler. Peki, 2017 yılında PTT personel alımı yapılacak mı? İşte detaylar.

A+A-
Erzurum Güncel- PTT Personel alım ilanının üzerinden tam 10 ay geçti. Uzun süredir alım yapmayan PTT için KPSS’ye giren milyonlarca aday umut içinde alım ilanının yayınlanmasını beklemektedirler. Peki, 2017 yılında PTT personel alımı yapılacak mı? İşte detaylar. Kamupersoneli.net‘in haberine göre ;2016 yılında PTT en son personel alımını Mayıs ayında yapmıştı. PTT tarafından yayımlanan ilanla birlikte Mayıs ayında 1038 personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Şimdi ise 2017 yılında personel alımı beklenen kurumların başında PTT yer alıyor. Onbilerce adayın merakla beklediği PTT personel alım ilanları ne zaman yayımlanacak? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor. Kamupersoneli.net olarak tüm ilanları 7/24 olarak sizlere aktarmaya devam ediyoruz. PTT personel alımını duyurduğu zaman her ilanda olduğu gibi detayları bizden öğreneceksiniz. KPSS 2016/2 memur atamalarının gerçekleştirilmesiyle adaylar KPSS puanlarıyla kamu kurum ve kuruluşlarına yerleşmek istiyorlar. Kamu Personeli Seçme Sınavı’na katılan 6 milyon adaya 2051 kadro verilince umutlar kırılmıştı. ÖSYM 9 Ocak 2017 tarihinde akşam saatlerinde KPSS 2016/2 tercih sonuçlarını açıkladı. Memur olarak atanamayan adaylar ise kurumlardan atama ilanı bekliyor. 2016 yılı Kasım ayında CHP Milletvekili Erdin Bircan’ın “PTT personel alımı yapacak mı?” soru önergesiyle beraber gözler tekrar PTT’ye çevrildi. Şimdi herkes merakla PTT personel alımı ilanının ne zaman yayımlanacağını merak ediyor. PTT PERSONEL ALIMLARI 2016 YILI MAYIS AYINDA YAPILDI PTT son olarak 2016 yılı Mayıs ayında Avukat, Mimar, Mimar (İç Mimar), Mühendis (Bilgisayar, Elektrik, İnşaat ve Harita), Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Endüstri Mühendisliği Mezunu), Gişe ve Büro Görevlisi (Grafik Tasarım), Gişe ve Büro Görevlisi (Görsel Sanatlar), Gişe ve Büro Görevlisi (Medya), Gişe ve Büro Görevlisi (Radyo-Tv-Sinema), Gişe ve Büro Görevlisi (Arapça Bilen), Gişe ve Büro Görevlisi (Çince Bilen), Gişe ve Büro Görevlisi (Fransızca Bilen), Gişe ve Büro Görevlisi (İspanyolca Bilen), Tekniker (Bilgisayar, Elektrik, Makine, İnşaat ve Harita), Dağıtıcı kadro ve pozisyonlarına alım yaptı. PTT personel alım ilanı yayınlar yayınlamaz ilk siz haberdar olmak istiyorsanız isbilgisi.com’un ücretsiz mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

PTT alım detayları ve duyuru: PTT ilanı tüm detaylar için TIKLAYINIZ. Son PTT alımında oluşan KPSS puanları için TIKLAYINIZ. 2017/1 PTT gişe ve büro görevlisi personel alımına kimler başvurabilir TIKLAYINIZ. 2017/1 PTT dağıtıcı alımına kimler başvurabilecek TIKLAYINIZ.

Başvuru sayfaları: PTT ilanına göre başvurular iki sayfadan yapılabilecek. Başvuru sayfası PTT için TIKLAYINIZ. Başvuru sayfası PTT insan kaynakları sayfası için TIKLAYINIZ

Kaynak: PTT 2017/1 500 personel alımı başvuruları başladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.