1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Putin böyle duyurdu.. "Kabul etmiyorum"
Putin böyle duyurdu.. "Kabul etmiyorum"

Putin böyle duyurdu.. "Kabul etmiyorum"

Ukrayna'ya yönelik askeri müdahaleye ilişkin konuşan Putin, "Askerlerimiz 8 yıldır güçlendirilen savunmayı kırdı." dedi. Putin, ayrıca "Ukraynalı tek bir ulus olduğunu kabul etmiyorum." ifadelerini de kullandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Putin, Ukraynalı tek bir ulus olduğunu kabul etmediğini belirterek, "Askerlerimiz 8 yıldır güçlendirilen savunmayı kırdı." ifadelerini kullandı.

 

Putin'in açıklamalarından satırbaşları:

"Ben bu dünyanın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Rusya ve Ukrayna halkları ise tek bir halktır. Biz ağır topları, füzeleri de kullandıklarını da biliyoruz. Biz bu güçlerle aşırıcılarla savaşıyoruz. İnsanları canlı kalkan olarak kullanıyorlar. Yabancıların tahliyesi için insanı koridor açıyoruz.

"UKRAYNALI TEK BİR ULUS OLDUĞUNU KABUL ETMİYORUM"

Ukraynalı tek bir ulus olduğunu kabul etmiyorum. Askerlerimiz 8 yıldır güçlendirilen savunmayı kırdı. Askerlerimiz meskun mahalleri ve sivilleri korumaya devam ediyor. Evet kayıplarımız var. Rusya'nın güvenliği için hayatını kaybeden ve yaralananlar var.

Ukrayna'daki askerlerimiz Rusya için hayatlarını tehlikeye atıyorlar. Ukrayna'yı Nazi'lerden arındırmak için oradalar. Şu an operasyon plana göre devam ediyor. Hedeflerimiz başarılı bir şekilde devam ediyor."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.