1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Putin'in imparatorluk planını ağzından kaçırdı!
Putin'in imparatorluk planını ağzından kaçırdı!

Putin'in imparatorluk planını ağzından kaçırdı!

Putin'in imparatorluk planını ağzından kaçırdı! 'Ukrayna'dan sonra sırada Avrupa'nın o ülkesi var'

A+A-

Erzurum Güncel- Ukrayna - Rusya savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dünyanın tepkisini çekmeye devam ederken Rusya'nın eski başbakanı Dmitry Medvedev'den çok tartışılacak bir itiraf geldi. Ukrayna'ya barış getirmek için yola çıktıklarını belirten Medvedev, Portekiz sınırından başlayan imparatorluk fikrini ağzından kaçırdı.

Bir Telegram yayınında ilginç ifadeler kullanan Medvedev, Putin'in özel askeri operasyonlar sonucunda büyük bir hedefi olduğunu Portekiz'den başlayan bir imparatorluk hayalinin olduğunu söyledi. İşte Rusya - Ukrayna savaşından son dakika haberinin detayları...

thumbs_b_c_9e7d200d57e70e609b9425faad41953b

ESKİ BAŞBAKAN İTİRAF ETTİ: 'İMPARATORLUK KURMAK İSTİYOR'

Eski Rusya Başbakanı Medvedev, Putin'in Vladivostok'tan Lizbon'a uzanan bir Rus imparatorluğu kurmaya çalıştığını söyledi.

thumbs_b_c_86f338bb26b84559427b785930da2a91

Telegram'dan mesaj yayımlayan Medvedev, Rusya'nın Ukrayna'daki görevinin ülkeyi "askerden ve Nazilerden arındırmak" olduğunu, bu görevlerin bir gecede tamamlanmayacağını ve sadece savaş alanında çözülmeyeceğini söyledi.

Ukraynalıların bir kısmının “sahte söylentilerle dolu kanlı bilincini” değiştirmek gerektiğini öne süren eski başbakan, mesajına emperyalist imalarla ve çok daha geniş bir planla devam etti:

“Hedef, Ukrayna'nın gelecek nesilleri için barış ve nihayet Lizbon'dan Vladivostok'a kadar uzanan bir Avrasya inşa etme olasılığı”.

MYNET

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.