1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rakipler Dadaş’a çalıştı
Rakipler Dadaş’a çalıştı

Rakipler Dadaş’a çalıştı

Erzurumspor’un bay olduğu 24. Haftada Mavi-beyazlıların, çekiştiği tüm rakipler puan kaybetti.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Ligde 24. Hafta maçları sona erdi. Lider Eyüpspor, Adanaspor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı hükmen üç puanla kapattı ve 47 puanla liderliğini sürdürdü. Manisa FK ise Malatya’nın ligden çekilmesi sonucu hükmen 3 puanın sahibi oldu.

Dadaş’ın çekiştiği rakipler kaybetti

Erzurumspor’un ligde çekiştiği rakipler puan kayıpları yaşadı. Özellikle 2. Yarıya süper bir başlangıç yapan Gençlerbirliği Tuzlaspor’a deplasmanda 1-0 kaybederek ikinci devredeki ilk yenilgisini aldı. Başkent temsilcisi 16 puanda kaldı. Tuzla ise 25 puana çıkarak rahat bir nefes aldı.

Bodrumspor, Altay’ı Ege derbisinde 2-0 mağlup etti. Bu skorla Altay 19 puanda kaldı.

Sakaryaspor ise 24. Haftanın kapanış maçında deplasmanda Denizlispor’u 1-0 mağlup etti. Denizli 16 puanda kaldı. Pendikspor ise kendi sahasında Altıordu’yu 2-1 mağlup etti. Ege temsilcisi 17 puanda kaldı.

Samsun’un zirve inadı

Kuşkusuz 24. Haftanın en önemli maçı Samsun’da oynandı. Karadeniz derbisinde Yılport Samsunspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Derbiden 2-0’lık zaferle çıkan Kırmızı-beyazlılar, lider Eyüp’ün tekrar ensesine yapıştı. Samsunspor puanını 45 yaparken, 37 puanda kalan Çaykur Rizespor zirve yarışında ağır bir yara aldı.

Muzaffer hocalı Bolu puanla döndü

Erzurumspor’un eski hocası Muzaffer Bilazer’in işbaşı yaptığı Boluspor, 24. Haftada Göztepe deplasmanındaydı. Kırmızı-beyazlılar, 1-1’lik skorla evine döndü. Bilazer yönetimindeki Boluspor, Play-Off iddiasını devam ettirdi.

Erzurumspor’un yarın karşılaşacağı Keçiörengücü ise evinde Bandırmaspor’u 3-1 mağlup ederek 40 puanla haftayı 5. Sırada tamamladı.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.