1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Reis topu bize attı!
Reis topu bize attı!

Reis topu bize attı!

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, kulübün içinde bulunduğu durumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletti. Erdoğan, “Ben anlamam Erzurumspor’u ayağa kaldıracaksınız” çıkışıyla topu Erzurumlulara attı.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum ziyaretinde, Mavi-beyazlı kulübün içinde bulunduğu durumu kendisine iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bahane istemiyorum. Erzurumspor’un durumu iyi değil. Bu kulübü ayağa kaldıracaksınız” dedi.

Erdoğan bu çıkışı ile topu Erzurumlulara attı.

Henüz çıt yok!

Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamanın üzerinde 48 saati aşkın bir süre geçmesine rağmen şehirde hiçbir kesimden ses çıkmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın topu Erzurumlulara atmasının ardından şehirde bu olayın nasıl bir yankı bulacağı merakla bekleniyor.

4 büyüklerin trilyonluk borcu var onların puanı silinmiyor

Bugüne kadar Erzurumspor’a darbe üstüne darbe yapan TFF, Erzurumspor’a bir darbede Boluspor maçı öncesinde vurdu. Üst üste iki hafta müsabakalarını kazanan Dadaşlar’a Puan silme cezası vererek bir anda camianın moralini sıfıra indirdi.

Futbolcularda bu moral ve konsantrasyon bozukluğu ile Bolu’ya mağlup oldu.

Erzurumsporlu taraftarlar, “Dört büyüklerin trilyonluk borçları var ama onların puanlarının silindiğine şu ana kadar tanık olmadık. Erzurumspor gibi mütevazi bir kulübe gücü yetti” diyerek TFF’nin kararını eleştirdi.

Ozan Tufan’ın maliyeti kadar borcumuz var!

Mavi-beyazlı taraftarlar, “Hemşehrimiz Acun Ilıcalı, Ozan Tufan’ı 5 milyon euro’ya Hull City’e götürdü. Normalde Erzurumspor’un toplam borcu Ozan Tufan’ın maliyeti kadar. Bir şehir ayaklanmalı ve Erzurumspor’un transfer tahtasını açmalı. Takım düştükten sonra yeniden şampiyonluk için bu borçtan daha fazla para harcamak zorunda kalırız” diye şehri yönetenleri uyardı.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.