1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rekor transferi duyurdular: Sacha Boey'in tahtını yıkacak
Rekor transferi duyurdular: Sacha Boey'in tahtını yıkacak

Rekor transferi duyurdular: Sacha Boey'in tahtını yıkacak

Ferdi Kadıoğlu, sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda ederek Avrupa'ya yelken açmaya hazırlanıyor. Devlerin transferi için sıraya girdiği milli yıldız Ferdi Kadıoğlu için Sacha Boey'in tahtını yıkacak bonservis bedelini duyurdular. İşte detaylar...

A+A-

Erzurum Güncel- Fenerbahçe'deki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Ferdi Kadıoğlu için flaş bir gelişme yaşandı. Dünya devi Manchester City'nin talip olduğu iddia edilen Ferdi Kadıoğlu için rekor rakamı duyurdular.

DÜNYA DEVİ, FERDİ KADIOĞLU'NU İSTİYOR

Sabah'ta yer alan habere göre; Premier Lig devi Manchester City, Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nu transfer listesine ekledi. İngiliz ekibi, milli oyuncuyu yakın takibe aldı ve izlemeye başladı.

REKOR RAKAM! SACHA BOEY'İ GEÇECEK

Haberde, sarı-lacivertlilerde başkan Ali Koç ve yönetiminin Ferdi Kadıoğlu için kapıyı 30 milyon eurodan kapıyı açabileceği belirtildi. Transferin bu rakam ve üzerine gerçekleşmesi halinde milli oyuncu, 30 milyon euroluk Sacha Boey transferini yakalamış olacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 33 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 31'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2821 dakika sahada kalan 24 yaşındaki milli oyuncu, 2 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.