1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Renkleri buluşturan baba! Müslüm Gürses unutulmadı
Renkleri buluşturan baba! Müslüm Gürses unutulmadı

Renkleri buluşturan baba! Müslüm Gürses unutulmadı

Şarkıları hit olan ve tribünlere ilham veren Müslüm Gürses, ölümünün 11. Yılında da mezarı başında anıldı. Her renkten taraftarın buluştuğu anma töreninde Erzurumspor taraftarları da Mavi-beyaz atkılarıyla boy gösterdi.

A+A-

Erzurum Güncel- O, arabesk müziğinin kralı, milyonların ‘Müslüm babası’ydı. 11 yıl önce ebedi istirahatgahına uğurlanmıştı. Arabesk müziğinin sevilen sanatçısı Müslüm Gürses, ölümünün 11'inci yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti. Gürses için lokma ve tost dağıtıldı. Şarkıları hit olan ve futbol maçlarında bir çok takım taraftarına ilham veren Müslüm Gürses’i anan taraftarlar gönül verdikleri takımların atkılarını açtı. Erzurumsporlu taraftarlar da Mavi-beyaz atkılarla boy gösterdi.

Müslüm Gürses hayranı olan Erzurumlu Ferdi Kırtıl, yine bir 3 Mart sabahında merhum sanatçı Müslüm Gürses’in mezarının yolunu tutanlardan biriydi. Müslüm Gürses hayranı olan Erzurumlu Ferdi Kırtıl, yıllardır merhum sanatçı Müslüm Gürses’in 3 Marttaki ölüm yıl dönümü  anma törenlerine katılıyor.

Müslüm Baba her zaman kalbimizde

‘Müslüm Baba'yı vefatının 11. Yılında da rahmetle andıklarını belirten Erzurumspor taraftarı Ferdi Kırtıl, “ Müslüm Baba her zaman kalbimizde. Onu hiçbir zaman unutmayacağız. Her zaman buradayız. Yeni nesillere aktarmak için çocuklarla her zaman buradayız" dedi.

Tam bir Müslüm Gürses Fanatiği olan Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde şoför olarak görev yapan  Kırtıl, Müslüm Gürses’in (Akbaş) aralıksız her yıl kabrini ziyaret ederek, dua okuyor ve kendisini yad ediyor.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.